DOLAR 34.16 ₺
EURO 38.00 ₺
STERLIN 45.46 ₺
G.ALTIN 2,880.81 ₺
BTC 63,845.29 $
ETH 2,614.25 $
BİST 9,901.20

Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz Tatlıkuyu'da Pazar Ziyareti

GündemYerelKocaeli 4
Yayınlama: 21 Mart 2024 Perşembe 13:04 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Seçim çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Tatlıkuyu Kapalı Pazaryerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlardan destek istedi. Büyükgöz, Gebze halkının Ramazan ayını tebrik ederek yeni dönemde projelerle ilgili vatandaşları bilgilendirdi.

Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz Tatlıkuyu'da Pazar Ziyareti

Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Tatlıkuyu'da pazar esnafıyla buluşarak Cumhur İttifakı destek çağrısında bulundu. Ramazan ayını da unutmayan Büyükgöz, Gebze için yeni projelerle dolu bir döneme hazırlandıklarını vurguladı.

Seçim çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Tatlıkyu Kapalı Pazaryerini ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlardan Cumhur İttifakına destek isteyen Büyükgöz, Gebzelilerin mübarek Ramazan ayını tebrik etti

KOCAELİ (İGFA) - Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, seçim çalışmalarına hız verdi. Toplumun hemen hemen her kesiminden vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, saha çalışmaları kapsamında semt pazarlarını da ziyaret ediyor. Geçtiğimiz günlerde Tatlıkuyu Mahallesi’nde bulunan kapalı pazar yerini ziyaret eden Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, pazarcı esnaflarına hayırlı işler diledi.

YENİ DÖNEMDE YENİ PROJELERLE

Pazardan alışveriş yapan vatandaşlarla da hasbihal eden Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, yerel seçimlerde Cumhur İttifakına destek istedi. Gebze’yi Türkiye Yüzyılına taşıyacak projelerle yeni döneme hazır olduklarını vurgulayan Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, vatandaşların sorularını cevaplandırdı, görüş ve önerilerini dinledi. Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, pazar esnaflarının ve vatandaşların mübarek Ramazan ayını tebrik etti. 

Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, seçim çalışmaları kapsamında Tatlıkuyu'da kapalı pazar yerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlardan destek talep etti. Büyükgöz, Gebze halkının Ramazan ayını kutlayarak yeni projelerle ilgili bilgi verdi ve vatandaşların görüşlerini dinledi.

BENZER HABER