DOLAR 34.13 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.48 ₺
G.ALTIN 2,873.43 ₺
BTC 62,961.76 $
ETH 2,451.57 $
BİST 9,900.25

Gaziantep'te mide bulandıran denetim skandalı! Şahinbey ilçesinde güvenilir olmayan gıda ve boya skandalı yaşandı

GündemYerelGaziantep 11
Yayınlama: 23 Temmuz 2024 Salı 11:47 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde unlu mamüller üreten bir işletmede tespit edilen güvenilir olmayan gıda maddesi ile böceklenmiş kilolarca irmik ve boya maddeleri imha edildi. Gaziantep Valiliği, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Şahinbey Belediyesi koordinasyonunda gerçekleştirilen denetimde şok edici bulgular gün yüzüne çıktı.

Gaziantep'te mide bulandıran denetim skandalı! Şahinbey ilçesinde güvenilir olmayan gıda ve boya skandalı yaşandı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesindeki işletmede yaşanan mide bulandıran denetim skandalı gündeme bomba gibi düştü! İşletmede tespit edilen güvenilir olmayan gıda ve böceklenmiş irmik skandalı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Gaziantep'te yapılan şok denetimde neler yaşandı? İşte şok eden detaylar.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde unlu mamüller üreten bir işletmede tespit edilen güvenilir olmayan gıda maddesi ile böceklenmiş kilolarca irmik ve boya maddeleri imha edildi.

GAZİANTEP (İGFA) - Gaziantep Valiliği koordinasyonunda Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Şahinbey Belediyesi'nce ilçede gıda denetimi yapıldı.

Yapılan denetimde Şahinbey'de dondurma ve unlu mamüller üreten bir işletmede tespit edilen 400 kilogram güvenilir olmayan gıda maddesi (dondurma ve kuruyemiş) ile 20 kilogram böceklenmiş irmik, 4 litre boya ve aroma maddeleri imha edildi.

Söz konusu işletmeye hijyen kurallarına aykırı üretimden cezai işlem uygulandı.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesindeki unlu mamüller üreten işletmede gerçekleştirilen denetimde ortaya çıkan skandal şaşkınlık yarattı. Güvenilir olmayan gıda maddeleri ve böceklenmiş irmik ve boya maddeleri imha edilirken, işletmeye hijyen kurallarına aykırı üretimden dolayı cezai işlem uygulandı. Bölgede yaşanan bu üzücü olayın ardından gıda denetimlerine yönelik hassasiyetin artacağı belirtiliyor.

BENZER HABER