DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.06 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,868.82 ₺
BTC 62,974.50 $
ETH 2,452.07 $
BİST 9,915.88

Futbol Yetenekli Fenomen Nevide Çiçek'ten Erken Tatil Sürprizi

Magazin 9
Yayınlama: 3 Nisan 2024 Çarşamba 00:21 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Güzelliği ve oyunculuğunun yanı sıra futbol yetenekleriyle de göz kamaştıran Nevide Çiçek, tatil sezonunu erken açarak Sapanca ve Kapadokya'da keyifli anlar yaşadı. Sosyal medyada büyük ilgi gören Çiçek, takipçilerini tatil pozlarıyla mest etti.

Futbol Yetenekli Fenomen Nevide Çiçek'ten Erken Tatil Sürprizi

Futbol yetenekleriyle dikkat çeken fenomen Nevide Çiçek, güzellik ve tatil keyfini bir arada yaşayarak takipçilerini büyüledi! Sosyal medyayı sallayan tatil pozlarıyla gündeme oturan Çiçek'in hikayesi!

Güzelliği ve oyunculuğunun yanı sıra futbol yetenekleriyle de göz kamaştıran Nevide Çiçek, tatil sezonunu erken açtı.

İSTANBUL (İGFA) - Güzel oyuncu ve Futbolcu Nevide Çiçek, yoğun iş temposunun arasında kısa süreli bir tatil yaptı. Sosyal medyada en çok takip edilen isimler arasında ilk sıralarda gelen Çiçek, tatil pozlarıyla da takipçilerini kendisine hayran bıraktı.

Sapanca ve turizmin göz bebeği Kapadokya’da keyifli anlar yaşayan Nevide Çiçek, bu özel anları da hayranlarıyla paylaşmaktan geri durmadı.

Hayran kitlesine eşsiz görüntüler armağan eden Çiçek, fahri bir tatil elçiliği yaparken, kış aylarını yaşayan ülkeye yaz mevsimini erken getirdi.

Güzelliği ve oyunculuğuyla adından söz ettiren Nevide Çiçek, futbol yetenekleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Tatil sezonunu erken açan Çiçek, Sapanca ve Kapadokya'da unutulmaz anlar yaşarken, hayranlarına eşsiz görüntüler sunmayı ihmal etmedi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündemde kalan Çiçek, tatilin keyfini çıkartırken adeta fahri bir tatil elçisi gibi hareket ediyor.

BENZER HABER