DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.17 ₺
STERLIN 45.53 ₺
G.ALTIN 2,877.41 ₺
BTC 62,965.64 $
ETH 2,451.72 $
BİST 9,900.25

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas Türkiye'ye Geliyor

Siyaset 10
Yayınlama: 31 Temmuz 2024 Çarşamba 16:23 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın 14 Ağustos'ta Türkiye'ye geleceği duyuruldu. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Abbas'ın Türkiye ziyareti kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşeceğini ve Gazi Meclis Genel Kurulu'nda konuşma yapacağını açıkladı.

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas Türkiye'ye Geliyor

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 5 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 6 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 148

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Tag figure invalid in Entity, line: 6 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 215

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, 14 Ağustos'ta Türkiye'ye geliyor! Heyecanla beklenen ziyaret kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek ve Meclis'e hitap edecek. Detaylar için haberimizi okumayı unutmayın!

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın 14 Ağustos’ta Türkiye'ye geleceği duyuruldu.

ANKARA (İGFA) - İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın Türkiye'ye ziyarette bulunacağını duyurdu.

Altun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Filistin Devlet Başkanı Sayın Mahmut Abbas, 14-15 Ağustos’ta ülkemize bir ziyarette bulunacaktır. 14 Ağustos Çarşamba günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek olan Sayın Abbas, 15 Ağustos Perşembe günü Gazi Meclisimizin Genel Kuruluna hitap edecektir." ifadelerini kullandı.

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın Türkiye'ye yapacağı ziyaret 14-15 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek. Abbas'ın Türkiye ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesi beklenirken, aynı zamanda Gazi Meclis Genel Kurulu'nda önemli bir konuşma yapması planlanıyor. Ziyaretin Filistin-Türkiye ilişkilerinin geliştirilmesi ve iş birliğinin artırılması açısından önemli bir adım olması bekleniyor.

BENZER HABER