DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.38 ₺
G.ALTIN 2,865.37 ₺
BTC 62,989.26 $
ETH 2,452.64 $
BİST 9,923.93

Fethiye Mahallesi'nde Bilinçsiz Sürücüler Bisiklet Yollarını İşgal Ediyor

GündemYerelBursa 7
Yayınlama: 31 Temmuz 2024 Çarşamba 16:59 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Fethiye Mahallesi’nde, belediyenin bisiklet kullanıcılarının güvenliği için yaptığı bisiklet yolları, bilinçsiz sürücüler tarafından otopark olarak kullanılıyor. Araç sahiplerinin otomobillerini park ettiği bisiklet yollarında seyreden bisiklet kullanıcıları, durumdan şikayetçi olmalarının yanı sıra can güvenliklerinden de endişe ediyor. Bisiklet kullanıcıları, bisiklet yoluna park eden araçların çekilmesini ve cezai yaptırım uygulanmasını talep ediyor.

Fethiye Mahallesi'nde Bilinçsiz Sürücüler Bisiklet Yollarını İşgal Ediyor

Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Fethiye Mahallesi’nde yaşanan skandal! Bilinçsiz sürücüler bisiklet yollarını işgal ederek bisiklet kullanıcılarını tehlikeye atıyor. Detaylar haberimizde!

Fethiye Mahallesi’nde bisiklet kullanıcıları için yapılan yollar, bilinçsiz sürücüler tarafından otopark olarak kullanılıyor.

BURSA (İGFA) - Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Fethiye Mahallesi’nde, belediyenin bisiklet kullanıcılarının güvenliği için yaptığı bisiklet yolları, bilinçsiz sürücüler tarafından otopark olarak kullanılıyor.

Araç sahiplerinin otomobillerini park ettiği bisiklet yollarında seyreden bisiklet kullanıcıları, durumdan şikayetçi olmalarının yanı sırcan güvenliklerinden de endişe endişe ediyor.

Bisiklet kullanıcıları, bisiklet yoluna park eden araçların çekilmesini ve cezai yaptırım uygulanmasını taleo ediyor.

Fethiye Mahallesi'nde belediyenin özenle yaptığı bisiklet yolları, sürücülerin ihmalkarlığıyla otoparka dönüşüyor. Bisiklet kullanıcıları, güvenliklerinden endişe ederek bu duruma tepki gösteriyor. Mevcut yasaların uygulanması ve bilinçli park konusunda farkındalık oluşturulması hayati önem taşıyor.

BENZER HABER