DOLAR 34.09 ₺
EURO 38.09 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,835.40 ₺
BTC 61,812.95 $
ETH 2,384.55 $
BİST 9,975.61

Fenerbahçe Sağlık Kontrolünden Geçti: Yeni Sezon Öncesi Hazırlıklar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Spor 8
Yayınlama: 22 Haziran 2024 Cumartesi 17:40 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho önderliğinde, teknik ve idari kadro ile oyuncular, yeni sezon öncesi rutin sağlık kontrolünden geçti. Kan tetkikleri ile başlayan sağlık kontrolünde; oropedi, iç hastalıkları, göz, kulak-burun-boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde detaylı muayeneler gerçekleştirildi. Sağlık kontrolleri, akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı. Sarı lacivertlilerin sağlık kontrolleri yarın devam edecek.

Fenerbahçe Sağlık Kontrolünden Geçti: Yeni Sezon Öncesi Hazırlıklar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi sağlık kontrolleri için harekete geçti! Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde yapılan detaylı muayeneler, takımın fiziksel ve genel sağlık durumunu ortaya koydu. Sağlık kontrol sürecinin başarılı tamamlanmasının ardından, Sarı Lacivertli takımın hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor.

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi rutin sağlık kontrolünden geçiyor.

İSTANBUL (İGFA) - Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, teknik ve idari kadro ile oyuncular sağlık kontrolünden geçti.

Kan tetkikleri ile başlayan sağlık kontrolünde teknik heyet ve oyuncular ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak-burun-boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sağlık kontrolleri; akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla tamamlandı.

Sarı lacivertlilerin sağlık kontrolleri yarın devam edecek.

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi sağlık kontrollerini başarılı bir şekilde tamamlayarak, takımın fiziksel durumu hakkında detaylı bilgilere ulaştı. Teknik kadro ve oyuncuların sağlık kontrollerinden olumlu sonuçlar alması, taraftarları umutlandırdı. Sarı lacivertli takımın, sağlık durumlarına yönelik yapılan titiz çalışmalar, sezon öncesinde güven verici bir adım olarak nitelendiriliyor.

BENZER HABER