DOLAR 34.25 ₺
EURO 37.10 ₺
STERLIN 44.61 ₺
G.ALTIN 3,005.61 ₺
BTC 69,442.35 $
ETH 2,753.79 $
BİST 8,654.39

ESMEK Yaz Okulu'nda Katılımcılara Sertifika Heyecanı

EğitimYerelEskişehir 6
Yayınlama: 7 Ağustos 2024 Çarşamba 12:59 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kurslarının (ESMEK) yaz dönemi eğitimleri tamamlandı. 2 bine yakın kursiyere 52 farklı branşta ücretsiz eğitim imkanı sunuldu ve sertifikaları verildi.

ESMEK Yaz Okulu'nda Katılımcılara Sertifika Heyecanı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin ESMEK yaz okulunda katılımcılara verilen sertifikalar sevinci yarattı. 10 farklı merkezde onlarca branşta ücretsiz eğitim gören kursiyerler, yaz eğitimlerini başarıyla tamamlayarak sertifikalarını almaya hak kazandılar. Eğitimler, uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirildi ve çocuklar eğlenirken öğrendiler. ESMEK Yaz Okulu'nda keyifli ve öğretici anılar oluşturuldu.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kurslarının (ESMEK) yaz dönemi eğitimleri tamamlandı. 7’den 70’e her yaştan Eskişehirlilerin 10 farklı merkezde 52 branşta ücretsiz eğitim gördüğü kurslara katılan 2 bine yakın kursiyere sertifikaları verildi.

ESKİŞEHİR (İGFA) - Büyükşehir Belediyesi tarafından 2001 yılında “Her Ev Bir Atölye” sloganıyla kurulan ve 730 farklı branşta 300 binden fazla kişiye ulaşan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kurslarında (ESMEK) yaz okulu eğitimleri sona erdi.

ESMEK, kent merkezinde Meslek Edindirme ve Eğitim Merkezi, Yunusemre Eğitim Merkezi, Emek Eğitim Merkezi, 71 Evler Eğitim Merkezi ve Şirintepe Eğitim Merkezi’nde ilçelerde ise Alpu, Çifteler, İnönü, Mihalgazi ve Sarıcakaya’daki eğitim merkezleri ile birlikte toplam 10 merkezde çocuklara eğlenceli, öğretici ve geliştirici eğitimler verildi.

Uzman eğitmenler eşliğinde bilişim, eğitime destek, eğlenceli eğitimler, el sanatları, enstrüman, kişisel gelişim, sanat ve tasarım, ses ve müzik, spor ve dans alanlarında toplam 52 branşta verilen eğitimlere çocuklar ilgi gösterirken, yaz dönemini eğlenceli programlarla değerlendirme fırsatı buldu.

26 Temmuz’da sona eren ESMEK Yaz Okulu’nda çocuklar eğlenerek öğrendiler. Çocuklar sertifikalarını almanın mutluluğunu yaşayarak, Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür ettiler.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin girişimiyle düzenlenen ESMEK yaz okulu, 10 merkezde gerçekleşen 52 farklı branşta ücretsiz eğitimlerle katılımcılara zengin bir deneyim sundu. Yaz dönemi eğitimleri sona eren kursiyerler sertifikalarını almanın sevincini yaşarken, belediye yetkililerine teşekkür ettiler. ESMEK, her yaş grubundan Eskişehirlilere sanat, el sanatları, spor ve daha birçok alanda eğitim fırsatı sunmaya devam ediyor.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code