DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.50 ₺
G.ALTIN 2,878.50 ₺
BTC 62,972.65 $
ETH 2,452.00 $
BİST 9,900.25

Erikli Sahilinde Jandarma Turizm Güvenliğini Sağladı

YaşamYerelEdirne 8
Yayınlama: 10 Temmuz 2024 Çarşamba 14:29 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, Erikli İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Motosikletli Asayiş Timleri tarafından sahil şeridi boyunca yürütülen önleyici kolluk hizmetleri kapsamında turizm işletmelerinde huzur ve güvenliği sağladı. Jandarma ekipleri, turistik bölgelere akın eden yerli ve yabancı turistlerin huzur ve güvenliğini temin etmek için sahil şeridinde aktif devriye geziyor.

Erikli Sahilinde Jandarma Turizm Güvenliğini Sağladı

Edirne Jandarması, Erikli Sahili'nde Turizm Güvenliğini Sağlıyor! Jandarma Motosikletli Asayiş Timleri, turizm işletmelerinde vatandaşların huzurunu ve güvenliğini temin ediyor. Sahil boyunca devriye gezen ekipler, yerli ve yabancı turistler için 24/7 hizmet veriyor.

Erikli’de Jandarma turizm işletmelerinde güvenliği sağladı

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne İl Jandarma Komutanlığı, Erikli İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Motosikletli Asayiş Timleri tarafından sahil şeridi boyunca yürütülen önleyici kolluk hizmetleri kapsamında turizm işletmelerinde vatandaşların huzur ve güvenliğini sağladı.

Jandarma ekipleri, turistik bölgelere akın eden yerli ve yabancı turistlerin huzur ve güvenliğini sağlamak için sahil şeridinde yoğun bir şekilde devriye geziyor.

Bu kapsamda Erikli İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Motosikletli Asayiş Timleri, sahil boyunca kontrol ve denetim faaliyetleri icra etti.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı'nın Erikli İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Jandarma Motosikletli Asayiş Timleri, turistik bölgelerdeki güvenliği sağlamak için önemli bir rol üstleniyor. Vatandaşların rahat ve huzurlu bir tatil geçirmelerini temin etmek amacıyla sahil boyunca gerçekleştirilen denetim faaliyetleri, yerli ve yabancı ziyaretçilerin memnuniyetle karşılandığı bir hizmet olarak öne çıkıyor.

BENZER HABER