DOLAR 34.26 ₺
EURO 36.99 ₺
STERLIN 44.50 ₺
G.ALTIN 3,036.76 ₺
BTC 67,430.66 $
ETH 2,640.87 $
BİST 8,738.07

Erikli Sahili'nde Denize Giren Abbas Kılıçaslan Boğularak Hayatını Kaybetti

YaşamYerelEdirne 8
Yayınlama: 15 Ağustos 2024 Perşembe 10:44 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Bir dönem Erikli Sahili Turizm Geliştirme Kooperatifi’nde yöneticilik yapan Abbas Kılıçaslan, Keşan'ın Erikli sahilinde denize girdikten sonra boğularak yaşamını yitirdi. Kılıçaslan olay yerine zamanında ulaşılamayarak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Erikli Sahili'nde Denize Giren Abbas Kılıçaslan Boğularak Hayatını Kaybetti

Erikli Sahili'nde yaşanan trajik olayda, bir dönem Kooperatif yöneticiliği yapan Abbas Kılıçaslan'ın denize girdikten sonra boğularak hayatını kaybetmesi çevredekileri derinden üzdü. Olay yerine ulaşım sıkıntıları nedeniyle acil müdahalede geç kalınmasının ardından Kılıçaslan'ın kurtarılamayışı büyük bir üzüntü yarattı.

Bir dönem Erikli Sahili Turizm Geliştirme Kooperatifi’nde yöneticilikte yapan Abbas Kılıçaslan, Keşan'ın Erikli sahilinde girdiği denizde boğularak yaşamını yitirdi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Alınan bilgiye göre bir dönem Erikli Sahili Turizm Geliştirme Kooperatifi’nde yöneticilikte yapan Abbas Kılıçaslan, Erikli Sahili’nde tek başına denize girdi. Kılıçaslan’dan bir süre haber alamayan yakınları durumu Jandarma'ya ve ambulansa bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler ve çevredekilerin çabalarıyla Kılıçaslan'ı denizden çıkardı. Bir süre Kılıçaslan’ı hayata döndürmek için vatandaşlar çabaladı.

Ambulansın gelmesiyle Kılıçaslan Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Bu arada vatandaşlar, ambulansı geç kalması nedeniyle Kılıçaslan’ın gerekli tıbbi müdahale yapılamadığı için hayatını kaybettiğini de dile getirdi.

Hatırlanacağı gibi, 24 Mayıs tarihinde Keşan’dan ambulansın geç gelmesi nedeniyle İlhan Demir’in de hayatının kaybetmesinin üzerinden Abbas Kılıçaslan’ın da aynı nedenle hayatını kaybetmesinin ardından Kerami Mercan Sağlık Ocağı’nda ambulans eksikliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

İlhan Demir ile Abbas Kılıçaslan’ın  çok yakın arkadaş olduğu da öğrenildi.

Erikli Sahili'nde meydana gelen acı olay, bir kez daha ambulans eksikliğine dikkat çekti. İlhan Demir'in ardından Abbas Kılıçaslan'ın da benzer bir nedenle hayatını kaybetmesi, Keşan halkını derinden sarsarken, yaşanan bu trajedi sağlık hizmetlerindeki eksiklikleri bir kez daha gündeme getirdi. Olayın ardından, Kılıçaslan'ın yakın arkadaşı İlhan Demir'in acı kaderine benzer şekilde hayatını kaybetmesi, çevredeki insanları derin bir üzüntüye boğdu.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code