DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.41 ₺
G.ALTIN 2,861.94 ₺
BTC 62,982.99 $
ETH 2,452.40 $
BİST 9,957.91

Erdoğan, Türkeş'in Kabrine Ziyaret Etti

Yaşam 7
Yayınlama: 4 Nisan 2024 Perşembe 17:09 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefatının 27. yılında MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in Beştepe'deki anıt mezarını ziyaret etti. Erdoğan, Türkeş'in oğlu Yıldırım Tuğrul Türkeş ile birlikte dua okuyarak kabrine kırmızı beyaz karanfiller bıraktı.

Erdoğan, Türkeş'in Kabrine Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alparslan Türkeş'in kabrine ziyarette bulundu. Ziyarette yaşananlar merak konusu oldu. Detaylar haberimizde!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alparslan Türkeş‘in kabrini ziyaret etti

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefatının 27. yılında MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in Beştepe'deki anıt mezarını ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, merhum Alparslan Türkeş'in oğlu, AK Parti Ankara Milletvekili Yıldırım Tuğrul Türkeş ile geldiği anıt mezarda dua okudu.

Duaların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkeş'in kabrine kırmızı beyaz karanfiller bıraktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, ziyarette AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya da eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alparslan Türkeş'in kabrine yaptığı ziyarette duygusal anlar yaşandı. Türkeş'in anısını yaşatmak için gerçekleştirilen bu anlamlı ziyaret, siyasi çevrelerde de yankı uyandırdı.

BENZER HABER