DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.41 ₺
G.ALTIN 2,864.95 ₺
BTC 62,983.36 $
ETH 2,452.41 $
BİST 9,973.58

ERÇED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Balcıoğulları, Görev Bölümü Yapıldı

YaşamYerelEdirne 4
Yayınlama: 16 Ağustos 2024 Cuma 13:29 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Erikli Çevre ve Güç Birliği Derneği'nin genel kurulu sonrasında, Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri arasında görev dağılımı gerçekleşti. Yapılan görev bölümü ile birlikte Süleyman Balcıoğulları başkanlık görevini tekrar üstlendi ve yeni yönetim kurulu belirlendi. Ayrıca, önümüzdeki hafta Keşan Belediye Başkanı Op.Dr. Mehmet Özcan'ı ziyaret ederek Erikli ile ilgili taleplere çözüm önerileri sunulacak.

ERÇED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Balcıoğulları, Görev Bölümü Yapıldı

ERÇED yönetiminde görev bölümü yapıldı! Süleyman Balcıoğulları tekrar başkan seçildi ve yeni yönetim belirlendi. Keşan Belediye Başkanı ziyaret edilerek Erikli'ye yönelik talepler ve çözüm önerileri görüşülecek.

ERÇED’de Başkanlığa tekrar Süleyman Balcıoğulları seçildi.

 Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Bir süre önce genel kurulunu yapan Erikli Çevre ve Güç Birliği Derneği seçilen yönetim ve denetim kurulu görev bölümünü yaptı.

Görev bölümü şöyle oluştu

ERÇED Yönetim Kurulu Üyeleri /(Asil)

Başkan: Süleyman Balcıoğulları

Seher Kurçeren, Mürşide Ertürk Çoban, Meral Doğan, Savaş Çudri

Yönetim Kurulu Yedek                    

Salim Küçükuygun, Adnan Işık, Cüneyt Özsoy, Selahattin Yavuz, Hasan Asım Çağlayan

Denetim Kurulu (Asil)

Hamiyet Akıncı, Güzin Devran Ateş, Murtaza Gül

Denetim Kurulu (Yedek)

Ercan Bayrak, İsmail Dalgıç ,Hüseyin Esen

Yeni seçilen yönetim kurulunun önümüzdeki hafta içersinde Keşan Belediye Başkanı Op.Dr. Mehmet Özcan’ı ziyaret ederek, Erikli ile ilgili talepleri ve sorunları kendisine iletecekleri ve çözüm önerileri konusunda gerekli görüş alışverişinde bulunacakları da açıklandı.

Erikli Çevre ve Güç Birliği Derneği'nde yapılan genel kurul sonrasında, yeni yönetim kurulu üyeleri belirlenerek görev dağılımı yapıldı. Görevlerin paylaşımı sonucunda, Başkanlık görevine Süleyman Balcıoğulları tekrar seçildi ve önümüzdeki hafta Keşan Belediye Başkanı ziyaret edilerek Erikli'ye dair talepler ve sorunlar ile ilgili çözüm önerileri sunulacak.

BENZER HABER