DOLAR 34.18 ₺
EURO 38.21 ₺
STERLIN 45.83 ₺
G.ALTIN 2,936.61 ₺
BTC 62,782.12 $
ETH 2,564.23 $
BİST 9,829.19

Enez’de Resmi Bayramlaşma Etkinliği Gerçekleştirildi

GündemYerelEdirne 7
Yayınlama: 13 Nisan 2024 Cumartesi 11:31 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Enez'de, 10 Nisan Çarşamba günü Enez Meydanı'nda gerçekleşen resmi bayramlaşma etkinliğine Enez Kaymakamı Muhammed Emin Tutal, Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç, siyasi parti temsilcileri ve yerel yönetim temsilcileri ile birlikte vatandaşlar katıldı. Tutal ve Günenç, katılımcılara bayramlarını kutladı ve Tutal, tüm halkın bayramını kutlayarak nice bayramlara ulaşılması temennisinde bulundu.

Enez’de Resmi Bayramlaşma Etkinliği Gerçekleştirildi

Enez'de gerçekleşen resmi bayramlaşma etkinliği büyük ilgi gördü! Enez Kaymakamı, Belediye Başkanı ve diğer yetkililer ile birlikte gerçekleştirilen etkinlikte vatandaşlar bir araya geldi. Detaylar haberimizde!

Enez’de resmi bayramlaşma 10 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Enez Meydanı’nda gerçekleşen bayramlaşmaya Enez Kaymakamı Muhammed Emin Tutal, Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç, siyasi parti temsilcileri, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile vatandaş katıldı.

Tutal ve Özkan vatandaşların bayramlarını kutladı.

Tutal, tüm halkın bayramını kutlayarak nice bayramlara ulaşılması temennisinde bulundu.

Enez’de 10 Nisan Çarşamba günü düzenlenen resmi bayramlaşma etkinliği, Enez Kaymakamı Muhammed Emin Tutal, Enez Belediye Başkanı Özkan Günenç ve diğer yerel yönetim temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti. Katılımcılar bir arada bayramlarını kutladı ve Tutal, halkın tümünün bayramını kutlayarak nice bayramlara erişme temennisinde bulundu.

BENZER HABER