DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.16 ₺
STERLIN 45.46 ₺
G.ALTIN 2,869.44 ₺
BTC 62,984.28 $
ETH 2,452.45 $
BİST 9,922.08

Enez'de Buğday Tarlasında Çıkan Yangın Tehlike Saçtı!

GündemYerelEdirne 21
Yayınlama: 29 Haziran 2024 Cumartesi 14:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Geçtiğimiz gün Enez'de, Polis Merkezi'ne bağlı ekiplere Gazi Ömerbey Mahallesi Atatürk Caddesi'nde bir buğday tarlasında yangın ihbarı geldi. Olay yerine giden ekipler, H.A.'ya ait tarlada başlayan yangının 20 dönüm alanı küle çevirdiğini tespit etti. Müşteki, geçen elektrik direğinin yangına sebep olduğunu belirterek şikayette bulundu. Polis ekipleri yangının sebebini araştırmak için çalışmalarına devam ediyor.

Enez'de Buğday Tarlasında Çıkan Yangın Tehlike Saçtı!

Enez'de Gazi Ömerbey Mahallesi'nde bir buğday tarlasında çıkan yangın korku ve endişeye neden oldu. Olay yerine hızla ulaşan polis ekipleri, yangının büyümesini engellemek için çaba sarf ediyor. Yangının sebebi ise henüz netlik kazanmış değil.

Geçtiğimiz gün Enez Polis Merkezi Amirliği'ne bağlı ekiplere Gazi Ömerbey  Mahallesi Atatürk Caddesi'nde bir buğday tarlasında yangın çıktığı ihbarı geldi.

Erdoğan DEMİR  / EDİRNE (İGFA) - Geçtiğimiz gün Enez Polis Merkezi Amirliği'ne bağlı ekiplere Gazi Ömerbey  Mahallesi Atatürk Caddesi'nde bir buğday tarlasında yangın çıktığı ihbarı geldi.

İhbar üzerine olay yerine giden ekipler, H.A. isimli müştekiye ait tarlada yangının başladığını ve yaklaşık 20 dönüm alanın küle olduğunu tespit etti.

Müşteki H.A, tarlasından geçen elektrik direğinin yangına sebep olduğunu beyan ederek şikayetçi oldu.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından polis ekipleri, yangının sebebini araştırmak için çalışma başlattı.

Enez'de meydana gelen buğday tarlası yangını, halk arasında tedirginlik yarattı. Polis ekipleri, yangının kontrol altına alınması ve sebebini belirlemek için yoğun bir çalışma yürütüyor. Olayın detayları merak edilirken, çevredeki vatandaşlar da bu tür doğal afetlere karşı daha dikkatli olma çağrısı yapmakta.

BENZER HABER