DOLAR 34.09 ₺
EURO 38.09 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,835.40 ₺
BTC 61,812.95 $
ETH 2,384.55 $
BİST 9,975.61

Endonezya Cumhurbaşkanı Türkiye'de Erdoğan İle Görüştü: Detaylar!

Gündem 5
Yayınlama: 30 Temmuz 2024 Salı 15:07 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya'nın seçilmiş Cumhurbaşkanı ve Savunma Bakanı Prabowo Subianto ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde buluştu. İletişim Başkanlığı'ndan aktarılan habere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Subianto, Türkiye ve Endonezya bayrakları önünde poz verdiler.

Endonezya Cumhurbaşkanı Türkiye'de Erdoğan İle Görüştü: Detaylar!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı ve Savunma Bakanı Prabowo Subianto ile zirvede! Görüşmenin detayları haberimizde.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya'nın seçilmiş Cumhurbaşkanı ve Savunma Bakanı Prabowo Subianto ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi.  

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya’nın seçilmiş Cumhurbaşkanı Subianto ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya'nın seçilmiş Cumhurbaşkanı ve Savunma Bakanı Prabowo Subianto ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde buluştu.

İletişim Başkanlığı'ndan aktarılan habere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Subianto, merdivenlerde Türkiye ve Endonezya bayrakları önünde gazetecilere poz verdi.  Karşılamada, tarihte kurulan 16 Türk devletini temsil eden bayrakları taşıyan tören mangası da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Endonezya'nın seçilmiş Cumhurbaşkanı Prabowo Subianto, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde buluşarak kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdi. İki liderin bayraklar önünde poz vermesi ve tarihi Türk bayrakları eşliğinde gerçekleşen karşılama anları, dikkat çekici detaylar arasında yer alıyor.

BENZER HABER