DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

Elif Irmak Sarıkaya Eğitimlerle Kendini Geliştiriyor

Magazin 13
Yayınlama: 11 Temmuz 2024 Perşembe 11:09 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Tasavvuf kişisel gelişim alanında başarılı bir yazar olan Elif Irmak Sarıkaya, "Aşk Olsun" kitabına büyük ilgi görmesinden memnun. Senai Demirci ve Gökhan Çınar'dan aldığı ruhsal danışmanlık ve aile danışmanlığı eğitimleriyle sürekli kendini geliştirdiğini belirtti. Sufi yaşam koçluğu alanında Ferhat Atık ve Hakan Mengüç'ten aldığı eğitimlerle vizyonunu genişleten Sarıkaya, kısa süre içinde Samsun'da düzenlenecek Tasavvuf ve Sufi yaşam kampına katılacak.

Elif Irmak Sarıkaya Eğitimlerle Kendini Geliştiriyor

Tasavvuf alanında kendini geliştiren başarılı yazar Elif Irmak Sarıkaya, son kitabı "Aşk Olsun" ile büyük ilgi gören isimlerden biri oldu. Eğitimlere verdiği önemle dikkat çeken Sarıkaya, ruhsal ve manevi alanlarda sürekli kendini yenileyerek okuyucularına ilham vermeye devam ediyor.

Elif Irmak Sarıkaya "Aşk Olsun" Kitabına gelen yoğun ilgiden memnun.

İSTANBUL (İGFA) - Tasavvuf kişisel gelişim üzerine geçtiğimiz yıl "Aşk Olsun" isimli kitabını çıkaran Elif Irmak Sarıkaya 2024 yılındada kitabına gelen yoğun ilgilerden oldukça memnun olduğunu ifade etti. Senai Demirci'den Ruhsal danışmanlık ve  manevi rehberlik dersleri aldığını belirten Sarıkaya, Gökhan Çınar ile de aile danışmanlığı eğitiminin başladığını ve kendisini sürekli geliştirdiğini belirtti. 

Tasavvuf ve Sufi yaşam koçluğu yaptığını ifade eden Sarıkaya, önemli isimler Ferhat Atık ve Hakan Mengüç'ten eğitim aldığını ifade etti. Sarıkaya, 18 Ekim 20 Ekim arası Samsun ilçesi Kavak’da Simisso Bungalov Kasaba’da Seyyah Kelebek ile Tasavvuf ve Sufi yaşam kampı düzenleneceğini belirtti.

Elif Irmak Sarıkaya'nın kişisel gelişim ve tasavvuf alanındaki başarısı, aldığı eğitimlerle desteklenerek daha da ileri taşınıyor. Önemli isimlerden aldığı danışmanlık ve koçluk eğitimleri, Sarıkaya'nın vizyonunu genişleterek yeni projeler ve etkinlikler üzerinde çalışmasını sağlıyor. Samsun'da düzenlenecek olan Tasavvuf ve Sufi yaşam kampında katılacak olması, okuyucularını heyecanlandırırken, onun kişisel gelişim yolculuğundaki kararlılığını ortaya koyuyor.

BENZER HABER