DOLAR 34.47 ₺
EURO 37.29 ₺
STERLIN 44.94 ₺
G.ALTIN 2,994.53 ₺
BTC 67,080.57 $
ETH 2,598.77 $
BİST 8,793.61

Eker Süt Ürünleri'nden Plasiyerlere Unutulmaz Kutlama

YaşamYerelBursa 14
Yayınlama: 27 Haziran 2024 Perşembe 14:48 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Ürün çeşitliliğinin yanı sıra güçlü dağıtım ağıyla tanınan Eker Süt Ürünleri, Plasiyer Günü'nü coşkuyla kutladı. Yönetim ekibi ve çalışanlar, 26 Haziran'da kutlanan özel günde sahada plasiyerlerle bir araya gelerek, onlara destek sağladı. Eker, plasiyerlere ve çalışanlarına olan minnet ve saygısını etkinliklerle gösterdi.

Eker Süt Ürünleri'nden Plasiyerlere Unutulmaz Kutlama

Eker Süt Ürünleri, ürün çeşitliliğiyle dikkat çeken ve güçlü dağıtım ağıyla bilinen bir marka olarak Plasiyer Günü’nü büyük bir coşkuyla kutladı. Yönetim ekibi ve çalışanlar, plasiyerlerle bir araya gelerek sahada yoğun bir destek sergiledi. Ekip ruhunun hakim olduğu bu özel günde, Eker lezzetlerini tüketiciyle buluşturan plasiyerlerin önemi bir kez daha vurgulandı. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarla kutlamaları taçlandırıldı.

Ürün çeşitliliğinin yanı sıra güçlü dağıtım ağıyla da bilinen Eker Süt Ürünleri, Plasiyer Günü'nü coşkuyla kutladı. Bu özel günde bir araya gelen çalışanlar, tüm Türkiye’ye ürünlerin dağıtılmasını sağlayan plasiyerlere yardımcı oldu.

BURSA (İGFA) - Bu yıl 26 Haziran'da kutlanan Plasiyer Günü'nde tüm yönetim ekibi ve çalışanlar, her koşulda Eker lezzetlerini tüketiciyle buluşturan plasiyerlerle birlikte sahadaydı.

Eker ekipleri, araçların kullanılmasından ürünlerin taşınmasına kadar sürecin farklı aşamalarında plasiyerlere destek oldu. "Lezzeti Zirveye Taşıyan Ekip" mottosuyla yapılan Plasiyer Günü’nde, dayanışma duygusunun ve ekip ruhunun ön plana çıktığı anlar yaşandı. Plasiyerler ve diğer çalışanlar, birlikte geçirdikleri günü unutulmaz kılmak amacıyla sosyal medyada paylaşımlar yaptı. 

Plasiyer Günü hakkında değerlendirmede bulunan Eker Süt Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Nevra Eker, "Eker olarak, geniş dağıtım ağımızla üretimdeki gücümüzü destekliyoruz. Dağıtımdaki başarımızı sahadaki kahramanlarımız olan plasiyerlerimize borçluyuz. Yüzlerce plasiyerlerimiz her gün 46 bölge depomuzdan hareket ederek tüm Türkiye’ye ürünlerimizi ulaştırıyor. Eker lezzetlerini zirveye taşıyan plasiyerlerimizle gurur duyuyoruz. Zorlu bir görevi başarıyla yerine getiren arkadaşlarımızı onurlandırırken, sektöre de örnek olmak amacıyla Plasiyer Günü’nü düzenliyoruz. Eker ailesini bütünleştiren ve aramızdaki bağı kuvvetlendiren bu özel güne katkı sağlayan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Eker Süt Ürünleri, sahip olduğu geniş dağıtım ağıyla üretimdeki gücünü desteklemeye devam ediyor. Plasiyerlerin emek ve gayretlerine daima minnet duyan firma, Plasiyer Günü etkinlikleriyle bu özel günü kutlayarak onlara olan saygısını ve desteğini gösterdi. Genel Müdür Yardımcısı Nevra Eker, plasiyerlerin yaptığı başarılı çalışmaları takdirle karşılarken, sektöre örnek olmaya devam edeceklerini vurguladı. Ekip ruhu ve dayanışmanın ön planda olduğu etkinlik, Eker ailesinin birlik ve beraberliğini pekiştirdi.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code