DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.46 ₺
G.ALTIN 2,857.44 ₺
BTC 62,985.20 $
ETH 2,452.48 $
BİST 9,950.86

Eker I Run Şampiyonları Milan'da Zafer Kazandı

SporYerelBursa 6
Yayınlama: 22 Nisan 2024 Pazartesi 11:44 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Avrupa'nın en önemli maratonlarından biri olarak kabul edilen Milano Maratonu'na Türkiye'yi temsil etmek üzere katılan 10. Eker I Run'un birincileri, Bursa'da düzenlenen etkinliğin başarısını İtalya'nın Milano kentinde taçlandırdı. Özlem Işık ve Oğuzhan Emre Singer, 42K kategorisinde birinci olarak uluslararası arenada Türkiye'yi gururla temsil etti.

Eker I Run Şampiyonları Milan'da Zafer Kazandı

Binlerce spor severin büyük ilgiyle takip ettiği 10. Eker I Run Koşusu'nun galibi olan sporcular, Milano Maratonu'nda zaferle Türk bayrağını dalgalandırdı. Özlem Işık ve Oğuzhan Emre Singer, yarışın en hızlı koşucuları olarak adlarını altın harflerle yazdırdı.

Binlerce sporseverin yoğun ilgisiyle 1 Ekim 2023 Pazar günü Bursa’da düzenlenen 10. Eker I Run Koşusu'nun birincileri, Avrupa'nın en önemli maratonları arasında yer alan Milano Maratonu’nda Türkiye'yi temsil etti.

BURSA (İGFA) - İtalya'nın Milano kentinde düzenlenen Milano Maratonu’nda, 10. Eker I Run'ın en hızlı sporcuları yer aldı.

10. Eker I Run'da birincilik ipini göğüsleyen; Özlem Işık (42K) ve Oğuzhan Emre Singer (42K) Milano Maratonu’nu başarıyla tamamladı. Dünyanın en iyi koşucularını buluşturan Milano Maratonu'nda mücadele etmekten mutluluk duyduklarını belirten sporcular, etkinlikte Türkiye'yi temsil etmenin gururunu yaşadıklarını dile getirdiler.

Eker Süt Ürünleri tarafından Bursa'da düzenlenen Eker I Run'ın; 42K Maratonu ve 15K Yarışı birincileri uluslararası bir maratona katılma hakkı kazanıyor.

Yarış ekosisteminde önemli bir yeri olan Eker I Run'a her yıl dünyanın dört bir yanından binlerce koşucu katılırken, 11. Eker I Run, 6 Ekim 2024 Pazar günü Bursa Eker Meydan'da düzenlenmesi planlandı.

Eker I Run'un 42K ve 15K kategorilerindeki birincilikleri, uluslararası maratonlara katılma hakkı kazanmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Sporcular, Milano Maratonu'nda Türkiye'yi başarıyla temsil ederek hem kendi ülkelerine hem de Eker I Run'a büyük gurur yaşattılar. Gelecek yıl düzenlenecek 11. Eker I Run'un şimdiden heyecanı doruktayken, sporseverler yeni zaferler için sabırsızlıkla bekliyorlar.

BENZER HABER