DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.38 ₺
G.ALTIN 2,865.37 ₺
BTC 62,989.26 $
ETH 2,452.64 $
BİST 9,923.93

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği'nde Demokratik Seçim Heyecanı

YaşamYerelKocaeli 8
Yayınlama: 26 Mart 2024 Salı 18:02 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Eğitim ve Bilim İş Görenleri Sendikası Kocaeli 1 Nolu Şubeye bağlı Gölcük Temsilciliği'nde delege ve temsilcilik yönetim kurulu seçimleri demokratik bir ortamda gerçekleşti. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği seçimler, Eğitim İş Kocaeli 1 Nolu Şube Mali Sekreteri Zeynep Gerim başkanlığında yapılarak tam bir demokrasi şöleni havasında geçti. Gölcük Temsilciliği'nin Değirmendere'de Körfez manzarasına hakim noktada bulunan temsilcilik binasında yapılan seçimde üyeler, Körfez manzarasını seyrederek bol bol sohbet e

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği'nde Demokratik Seçim Heyecanı

Eğitim İş Gölcük Temsilciliği'nde yapılan demokratik seçimlerde heyecan doruktaydı. Üyelerin ilgi odağı olan seçimler, tam bir demokrasi şölenine dönüşerek Eğitim İş Kocaeli 1 Nolu Şube'nin gücünü bir kez daha ortaya koydu. Değirmendere'deki muhteşem manzara eşliğinde gerçekleşen seçimler, üyelere unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Eğitim ve Bilim İş Görenleri Sendikası Kocaeli 1 Nolu Şubeye bağlı Gölcük Temsilciliğinde delege ve temsilcilik yönetim kurulu seçimleri yapıldı.

KOCAELİ (İGFA) - Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği seçimler, Eğitim İş Kocaeli 1 Nolu Şube Mali Sekreteri Zeynep Gerim başkanlığında yapılarak tam bir demokrasi şöleni havasında geçti.

Gölcük Temsilciliği’nin Değirmendere de Körfez manzarasına hakim noktada bulunan temsilcilik binasında yapılan seçimde üyeler Körfez manzarasını seyrederek bol bol sohbet etme imkanını da buldular.

Gölcük İlçe Temsilciliği'nde yapılan seçim sonunda yönetim kuruluna Celal Doğan, Bayram Er, Bora Uysal, Ersin Kırıt, İlker Kara, Çiğdem Arslan ve Aycan Ucar  seçildi.

Eğitim ve Bilim İş Görenleri Sendikası Kocaeli 1 Nolu Şubeye bağlı Gölcük Temsilciliği'nde yapılan seçimler, demokratik bir ortamda gerçekleşti. Üyelerin katılımıyla gerçekleşen seçimler, Eğitim İş Kocaeli 1 Nolu Şube'nin gücünü ve birlik beraberliğini bir kez daha gösterdi. Yapılan seçim sonucunda belirlenen yönetim kurulu üyeleri, sendikaya daha da güç katacak bir ekip oluşturdular.

BENZER HABER