DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.44 ₺
G.ALTIN 2,873.15 ₺
BTC 62,966.01 $
ETH 2,451.74 $
BİST 9,900.25

Egeberk Anaokulu Minikleri, Renkli Mezuniyet Gösterisiyle Büyük Beğeni Topladı

EğitimYerelBursa 13
Yayınlama: 20 Haziran 2024 Perşembe 09:12 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Özel Egeberk Anaokulu, 2023-2024 eğitim öğretim yılını renkli mezuniyet töreni ile noktaladı. Minikler, yıl sonu gösterisinde Türkçe, İngilizce ve Almanca şarkılar söyleyip tiyatral danslar sergileyerek tüm hünerlerini sergiledi.

Egeberk Anaokulu Minikleri, Renkli Mezuniyet Gösterisiyle Büyük Beğeni Topladı

Bursa'da bulunan Özel Egeberk Anaokulu, gerçekleştirdiği unutulmaz mezuniyet gösterisi ile dikkatleri üzerine çekti. Minik öğrenciler, renkli gösterileriyle velileri ve izleyicileri büyülerken, yetenekleri ile büyük alkış aldılar. Ayrıca, Kurucu Müdür Nesrin Civan'ın duygusal sözleriyle tören, unutulmaz bir atmosfere sahne oldu.

Özel Egeberk Anaokulu, düzenlenen renkli mezuniyet töreniyle 2023-2024 eğitim öğretim yılını noktaladı. Tüm hünerlerini yıl sonu gösterisinde sahneleyen minikler, yetenekleriyle alkışı haketti.

BURSA (İGFA) - Bursa Akademik Odalar Birliği Salonu'nda iki bölüm halinde gerçekleşen geleneksel yıl sonu etkinliklerinde sahneye çıkan öğrenciler, hazırladıkları renkli gösterilerle büyük beğeni topladılar.

Salonu dolduran velilerinin gurur olan Egeberkli minikler; Türkçe, İngilizce ve Almanca söyledikleri şarkılar ve tiyatral dans gösterilerine uzanan yetenekleriyle alkış aldılar.

Yılsonu etkinliğinde konuşan Özel Egeberk Anaokulu Kurucu Müdürü Nesrin Civan, “Egeberk ailesi olarak çocuklarımızla gurur duyuyoruz. Onları birer tırtıl olarak ailelerinden teslim aldık, bizimle kozalarını ördüler, şimdi de kelebek olup uçuyorlar. Mezun olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Özel Egeberk Anaokulu'nun düzenlediği mezuniyet töreni, minik öğrencilerin eğitim yolculuğunun başarılı bir şekilde sona erdiğini gösterdi. Çocukların gösterdiği performans ve yetenekler, aileler ve izleyiciler tarafından övgüyle karşılandı. Egeberk ailesi, mezun olan tüm öğrencilere gelecekleri için en içten başarı dileklerini iletti.

BENZER HABER