DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.09 ₺
STERLIN 45.38 ₺
G.ALTIN 2,842.82 ₺
BTC 61,800.08 $
ETH 2,384.05 $
BİST 9,975.61

Efes Selçuk Belediyesi Kırtasiye Kartı Uygulaması Dar Gelirli Ailelere Destek Oluyor

EğitimYerelİzmir 9
Yayınlama: 14 Ağustos 2024 Çarşamba 10:03 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Efes Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, sosyal desteğe ihtiyaç duyan ailelerin ilkokul ve ortaokul seviyesinde eğitim gören çocukları için Kırtasiye Kartı desteği veriyor. 2024-2025 eğitim öğretim sezonu öncesinde başlatılan Kırtasiye Kartı uygulaması ile dar gelirli aileler hem rahat bir nefes alacak hem de öğrenciler eksiksiz bir şekilde eğitim dönemine başlayacaklar. Kırtasiye Kartı desteğinden faydalanmak isteyen öğrenciler, son başvuru tarihi 20 Ağustos'a kadar velileriyle birlikte Sosya

Efes Selçuk Belediyesi Kırtasiye Kartı Uygulaması Dar Gelirli Ailelere Destek Oluyor

Efes Selçuk Belediyesi, dar gelirli ailelerin çocuklarına destek olmak amacıyla Kırtasiye Kartı uygulamasını başlattı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen bu destek programıyla öğrenciler öğretim sezonuna daha hazır bir şekilde adım atacaklar.

Efes Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, sosyal desteğe ihtiyaç duyan ailelerin ilkokul ve ortaokul seviyesinde eğitim gören çocukları için Kırtasiye Kartı desteği veriyor.

İZMİR (İGFA) - Efes Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü başlattığı Kırtasiye Kartı uygulaması ile sosyal desteğe ihtiyaç duyan ailelerin her zaman destekçisi olduğunu bir kez daha gösteriyor.  2024-2025 eğitim öğretim sezonu öncesinde başlatılan Kırtasiye Kartı uygulaması ile dar gelirli aileler hem rahat bir nefes alacak hem de öğrenciler eğitim dönemine eksiksiz başlayacak.

KIRTASİYE KARTI SON BAŞVURU TARİHİ 20 AĞUSTOS

Kırtasiye Kartı desteğinden faydalanmak isteyen ilk ve ortaokul öğrencileri son başvuru tarihine kadar velileri ile birlikte Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne başvuru yapabilecekler. Başvuru için öğrenci belgesi ve velinin nüfus fotokopisi gerekmektedir

İzmir'in Efes Selçuk ilçesi, sosyal yardıma muhtaç ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün Kırtasiye Kartı uygulaması ile eğitim gören çocuklara verdiği destek, ailelerin yükünü hafifletirken çocukların da eğitim hayatlarını olumlu yönde etkiliyor. Bu tür sosyal yardım projeleri, toplumun dayanışma ruhunu güçlendirirken gelecek nesillerin de daha iyi bir eğitim almasına katkı sağlıyor.

BENZER HABER