DOLAR 34.09 ₺
EURO 38.09 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,835.40 ₺
BTC 61,812.95 $
ETH 2,384.55 $
BİST 9,975.61

'EDUcube Hızlandırma Programı başvuruları için son tarih 15 Mayıs 2024

Eğitim 6
Yayınlama: 14 Nisan 2024 Pazar 16:51 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Kuluçka ve İnovasyon Merkezi (ETKİM) ile Teknopark İstanbul'un ortak girişimcilik programı 'EDUcube' için başvurular başladı. Program, eğitim teknolojileri alanında çalışan girişimcileri destekleyerek büyümelerine yardımcı olmayı hedefliyor.

'EDUcube Hızlandırma Programı başvuruları için son tarih 15 Mayıs 2024

Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Kuluçka ve İnovasyon Merkezi (ETKİM) ile Teknopark İstanbul'un iş birliği ile hayata geçirilen 'EDUcube Hızlandırma Programı' büyük ilgi görüyor. Eğitim teknolojileri alanında faaliyet gösteren girişimciler için fırsat sunan program, yenilikçi projelerin geliştirilmesi ve büyütülmesi için önemli bir destek sağlıyor. Başvuruların 15 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edeceğini kaçırmayın!

Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Kuluçka ve İnovasyon Merkezi (ETKİM) ve Teknopark İstanbul'un ortak girişimcilik programı "EDUcube" için başvurular başladı. 15 Mayıs 2024 tarihine kadar başvuruda bulunabilecek.

ANKARA (İGFA) - Millî Eğitim Bakanlığı ETKİM ile Teknopark İstanbul ortaklığında, eğitim teknolojileri alanında çalışan girişimci ve girişimci adaylarına yönelik "EDUcube Hızlandırma Programı" başvuruları başladı.

EDUcube, eğitim teknolojileri alanında ya da eğitim teknolojilerine uyarlanabilecek alanlarda çalışan girişimlerin ihtiyaçları doğrultusunda yenilikçi iş fikirlerinin geliştirilmesi ve büyümesini amaçlıyor.

EDUcube ile başvurular arasından seçilecek girişimler, 22-23 Mayıs tarihlerinde Millî Eğitim Bakanlığı ve Teknopark İstanbul öncülüğünde düzenlenecek olan "Uluslararası Eğitimde Yapay Zekâ Formu 1. AR-GE Proje Pazarı"nda yer alma fırsatı elde edecek.

EDUcube Hızlandırma Programı'na başvurmak isteyen girişimciler, 15 Mayıs 2024 tarihine kadar başvuruda bulunabilecek.

Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Kuluçka ve İnovasyon Merkezi (ETKİM) ve Teknopark İstanbul'un iş birliği ile hayata geçirilen 'EDUcube Hızlandırma Programı', eğitim teknolojileri alanında faaliyet gösteren girişimciler için heyecan verici bir fırsat sunuyor. Program kapsamında seçilecek girişimler, Uluslararası Eğitimde Yapay Zekâ Formu 1. AR-GE Proje Pazarı'nda yer alma şansını elde edecek. Başvuruların 15 Mayıs 2024 tarihine kadar devam edeceği duyuruldu, girişimcilik ruhu olan herkesi bu fırsatı kaçırmamaları konusunda teşvik ediyoruz.

BENZER HABER