DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

Edirne'de Yaralı Martı Kurtarıldı

YaşamYerelEdirne 6
Yayınlama: 26 Haziran 2024 Çarşamba 09:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, yaralı halde bulunan bir martıyı kurtardı ve doğal yaşam alanına geri döndürdü. Edirne Merkez'de bir vatandaş, yaralı bir martıya rastladı ve durumu Jandarma Komutanlığı’na bildirdi. Olay yerine gelen tim ekipleri, yaralı martıyı güvenli bir şekilde kurtardı ve tedavi edildikten sonra doğal yaşam alanına geri bıraktı.

Edirne'de Yaralı Martı Kurtarıldı

Edirne'de Jandarma tarafından gerçekleşen yaralı martı kurtarma operasyonu şaşırtıcı bir şekilde sonuçlandı. Vatandaşın ihbarıyla harekete geçen ekipler, hızlı ve etkili bir müdahaleyle martıya sahip çıktı. Detaylar haberimizde!

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, yaralı halde bulunan bir martıyı kurtardı ve doğal yaşam alanına geri döndürdü.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne Merkez'de bir vatandaş, yaralı bir martıya rastladı ve durumu Jandarma Komutanlığı'na bildirdi. Olay yerine gelen Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ekipleri, yaralı martıyı emniyetli şekilde bulunduğu ortamdan aldı.

İlk kontrolleri yapılan martı, tedavisi için Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'ne teslim edildi. Tedavisi ve bakımı tamamlanan martı, iyileşmesinin ardından doğal yaşam alanına bırakıldı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı'nın Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, Edirne Merkez'de bulunan yaralı bir martıyı kurtardı. Vatandaşın duyarlı davranışı sayesinde zamanında müdahale edilen martı, tedavi edildikten sonra tekrar doğal yaşam alanına bırakıldı. Bu olay, çevreye duyarlılık ve doğa koruma konularında toplumun bilinçlenmesi adına önemli bir örnek teşkil etmektedir.

BENZER HABER