DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.46 ₺
G.ALTIN 2,857.44 ₺
BTC 62,985.20 $
ETH 2,452.48 $
BİST 9,950.86

Edirne'de Yakalanan 7 Terörist Son Dakika Gelişmesi!

GündemYerelEdirne 11
Yayınlama: 19 Nisan 2024 Cuma 09:09 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, terörle mücadele kapsamında son bir hafta içerisinde yurt dışına kaçmaya çalışan 7 teröristi yakaladı. Yakalanan teröristler arasında 2 PKK/KCK Silahlı Terör Örgütü Üyesi, 4 FETÖ Silahlı Terör Örgütü Üyesi, ve 1 DHKP-C Silahlı Terör Örgütü Üyesi bulunmaktadır. Şüpheliler sınır bölgesinde yakalanarak haklarında gerekli yasal işlemler yapıldı.

Edirne'de Yakalanan 7 Terörist Son Dakika Gelişmesi!

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonla yurt dışına kaçmaya çalışan 7 terörist yakalandı! Bu önemli operasyonla terör örgütlerine darbe vuruldu. Detaylar için hemen tıklayın.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, terörle mücadele kapsamında son bir hafta içerisinde yurt dışına kaçmaya çalışan 7 teröristi yakaladı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Alınan bilgiye göre yakalanan teröristler şöyle:

2 PKK/KCK Silahlı Terör Örgütü Üyesi, 4 FETÖ Silahlı Terör Örgütü Üyesi, 1 DHKP-C Silahlı Terör Örgütü Üyesi

Şüpheliler sınır bölgesinde yakalanarak haklarında gerekli yasal işlemler yapıldı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin gerçekleştirdiği başarılı operasyonla yurt dışına kaçmaya çalışan 7 terörist etkisiz hale getirildi. Aralarında PKK/KCK, FETÖ ve DHKP-C üyelerinin bulunduğu teröristlerin yakalanması, terörle mücadelede gösterilen kararlılığın bir göstergesidir. Güvenlik güçlerimiz vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak adına gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.

BENZER HABER