DOLAR 34.24 ₺
EURO 37.18 ₺
STERLIN 44.49 ₺
G.ALTIN 3,013.73 ₺
BTC 67,258.81 $
ETH 2,545.57 $
BİST 8,872.85

Edirne'de Kaçakçılıkla Mücadele: Uyuşturucu Ele Geçirildi!

GündemYerelEdirne 7
Yayınlama: 25 Haziran 2024 Salı 10:09 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılıkla mücadelesinde etkili operasyonlar düzenlemeye devam ediyor. Son olarak Enez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan aramada araçta uyuşturucu madde ele geçirildi.

Edirne'de Kaçakçılıkla Mücadele: Uyuşturucu Ele Geçirildi!

Edirne'de kaçakçılıkla mücadele kapsamında yapılan operasyonda uyuşturucu bulundu! Jandarma ekipleri önemli bir başarıya imza attı. Detaylar haberimizde!

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde kaçakçılıkla mücadeleye ara vermeden devam ediyor. Özellikle maddi ve manevi kayıplara neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktası olabilecek kaçakçılık faaliyetlerini engellemeye yönelik çalışmalar yoğunlaştırılıyor.

Erdoğan DEMİR/ EDİRNE (İGFA) - Bu kapsamda Enez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan faaliyetler neticesinde, sürücülüğünü E.Ö. isimli şahsın yaptığı bir araçta arama yapıldı. Aramada (1.6) gram uyuşturucu madde ve (1) adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu madde ve aparatlar el konulurken, olayla ilgili olarak adli tahkikat başlatıldı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı'nın kararlı mücadelesi devam ediyor. Enez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda ele geçirilen uyuşturucu maddenin ardından başlatılan adli işlemler devam ediyor. Kaçakçılıkla mücadele kapsamında yapılan bu başarılı operasyonlarla bölgede suçun önlenmesine yönelik önemli adımlar atılıyor.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code