DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

Edirne'de Jandarma Ekiplerinden Güvenlik Operasyonu

GündemYerelEdirne 8
Yayınlama: 27 Temmuz 2024 Cumartesi 15:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri dinlenme tesisleri, akaryakıt istasyonları, gümrük sahaları ve tır parkları gibi stratejik noktalarda 72 farklı noktada yoğunlaşan ekiplerle yasa dışı faaliyetlerin önlenmesi için 24 saat kesintisiz çalışıyor. Operasyona katılan 927 resmi ve sivil jandarma personeli, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkarmak, yasadışı faaliyetlerde bulunan kişileri yakalamak ve vatandaşların huzurunu sağlamak için büyük çaba sarf ediyor.

Edirne'de Jandarma Ekiplerinden Güvenlik Operasyonu

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, il genelinde güvenliği sağlamak amacıyla stratejik noktalarda operasyonlara devam ediyor. 927 personelin görev aldığı operasyonda yasadışı faaliyetlerin önlenmesi ve vatandaşların güvenliğinin sağlanması hedefleniyor. Ekiplerin 24 saat kesintisiz çalışmasıyla huzur ve güvenliğin tesis edilmesi bekleniyor.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, il genelinde güvenliği sağlamak amacıyla kapsamlı bir operasyon başlattı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri dinlenme tesisleri, akaryakıt istasyonları, gümrük sahaları ve tır parkları gibi stratejik noktalar başta olmak üzere, 72 farklı noktada yoğunlaşan ekipler, yasa dışı faaliyetlerin önlenmesi için 24 saat kesintisiz çalışıyor.

927 PERSONEL GÖREVDE

Operasyona katılan 927 resmi ve sivil jandarma personeli, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkarmak, yasadışı faaliyetlerde bulunan kişileri yakalamak ve vatandaşların huzurunu sağlamak için büyük çaba sarf ediyor.

VATANDAŞLARIN GÜVENLİĞİ ÖNCELİK

Edirne İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, vatandaşların huzurlu ve güvenli bir yaşam sürmeleri için tüm imkanların seferber edildiği belirtildi. Bu kapsamda gerçekleştirilen denetim ve kontrollerin, il genelinde asayişin sağlanmasında önemli bir rol oynadığı vurgulandı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen operasyonda 72 farklı noktada çalışmalar devam ederken, 927 jandarma personeli suç ve suçluları tespit etmek için titizlikle görev yapıyor. Vatandaşların huzurunu sağlamak amacıyla gerçekleştirilen denetim ve kontroller, il genelinde asayişin korunmasında önemli bir rol oynuyor. Edirne'nin güvenliği için yoğun çaba harcanmaya devam edecek.

BENZER HABER