DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,113.82 $
ETH 2,562.23 $
BİST 9,900.25

Edirne'de İYİ Partili Martin'in CHP'ye Geçeceği İddialarına Cevap Geldi

SiyasetYerelEdirne 5
Yayınlama: 28 Temmuz 2024 Pazar 16:00 Kaynak: İGF Haber Ajansı

İYİ Partili Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin'in CHP'ye geçeceği yönündeki dedikodular, CHP'nin yeni İl Başkanı Harika Taybıllı tarafından yanıtlandı. Taybıllı, Uzunköprü Belediye başkanının henüz CHP örgütüyle görüşmediğini belirtti ve gelecek sürecin belirleyici olacağını vurguladı.

Edirne'de İYİ Partili Martin'in CHP'ye Geçeceği İddialarına Cevap Geldi

Edirne'nin siyasi arenasında yankı uyandıran olay! İYİ Partili Ediz Martin'in CHP'ye geçeceği iddialarının ardından CHP İl Başkanı Harika Taybıllı'dan açıklama geldi. Peki, Uzunköprü Belediye Başkanı gerçekten CHP'ye mi katılacak?

CHP’nin çiçeği burnunda yeni Edirne İl Başkanı Harika Taybıllı 10 yıl ara verdiği siyasette ilk kez basınla buluştu.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Kamuoyunda sıkça dillendirilen, İYİ Parti’li Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin’in CHP’ye geçeceği yönündeki söylentilere CHP'nin çiçeği burnunda yeni İl Başkanı Harika Taybıllı açıklık getirdi.

Başkan Taybıllı, “Uzunköprü Belediye başkanı ile ilgili söylentiler benim de kulağıma geldi. Kendisi henüz örgütle görüşmüş değil, bildiğim kadarıyla Uzunköprü ilçesi örgütüyle de görüşmedi, bizimle de şu an için böyle bir diyalogu yok. Bundan sonraki süreçte diyaloga geçtikten sonra, o süreç açıldıktan sonra devamında ne şekilde bir yol izlenir? Olur mu, olmaz mı? O’nu süreç gösterecek” diye konuştu.

Edirne'de günlerdir konuşulan İYİ Partili Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin'in CHP'ye geçeceği iddialarına sonunda yanıt geldi. CHP İl Başkanı Harika Taybıllı'nın açıklamaları, siyasi kulisleri hareketlendirdi. Uzunköprü Belediye Başkanı'nın gelecek süreçte nasıl bir adım atacağı merak konusu olmaya devam ediyor.

BENZER HABER