DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.35 ₺
G.ALTIN 2,863.38 ₺
BTC 62,987.60 $
ETH 2,452.58 $
BİST 9,959.84

Edirne'de Hüseyin Gencan'ın Vefatı Büyük Üzüntü Yarattı

GündemYerelEdirne 9
Yayınlama: 22 Haziran 2024 Cumartesi 09:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın'ın 94 yaşındaki amcası ve CHP Edirne Milletvekili Nejat Gencan'ın babası Hüseyin Gencan'ın vefatı büyük bir yas atmosferi oluşturdu. Hüseyin Gencan'ın cenazesi Eski Camii'den alınarak Yenişehir mezarlığında toprağa verildi.

Edirne'de Hüseyin Gencan'ın Vefatı Büyük Üzüntü Yarattı

Edirne'de yaşanan acı olay, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın'ın amcası Hüseyin Gencan'ın vefatıyla tüm şehri yasa boğdu. Cenaze töreninde duygusal anlar yaşanırken, Gencan ailesine destek olmak için bir araya gelindi.

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın’ın 94 yaşındaki amcası ve geçmiş dönem CHP Edirne Milletvekili ve İl Başkanı Nejat Gencan’ın babası Hüseyin Gencan vefat etti.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın’ın 94 yaşındaki amcası ve geçmiş dönem CHP Edirne Milletvekili ve İl Başkanı Nejat Gencan’ında babası olan Hüseyin Gencan'ın vefatı tüm sevenlerini ve geride kalanları yasa boğdu.

Cenazesi önceki gün  Eski Camii'den alınarak ikindi namazından sonra Yenişehir mezarlığına defnedildi.

Belediye Başkan  Filiz Gencan Akın’ın 94 yaşındaki emekli öğretmen amcası merhum Hüseyin Gencan’ı son yolculuğunda tüm sevenleri yalnız bırakmadılar.

Merhuma Allah'tan rahmet ailesine ve geride kalanlara başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Edirne'de yaşanan Hüseyin Gencan'ın vefatı, şehirde derin bir üzüntü yarattı. Emekli öğretmen Hüseyin Gencan'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve ailesinin başı sağolsun.

BENZER HABER