DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.50 ₺
G.ALTIN 2,878.50 ₺
BTC 62,972.65 $
ETH 2,452.00 $
BİST 9,900.25

Edirne'de Bir Haftada 132 Aranan Kişi Yakalandı

GündemYerelEdirne 8
Yayınlama: 19 Temmuz 2024 Cuma 13:59 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, emniyet ve asayişin sağlanması ve aranan şahısların yakalanması için yürüttüğü çalışmalar kapsamında son bir haftada 132 kişiyi yakaladı. Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, UYAP üzerinden haklarında arama kararı bulunan şahısları tespit etmek için yoğun çaba gösterdi ve bu kapsamda gerçekleştirilen operasyonlarda 132 aranan kişi adli makamlara sevk edildi.

Edirne'de Bir Haftada 132 Aranan Kişi Yakalandı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı'nın titiz çalışmaları neticesinde son bir haftada 132 aranan kişi yakalandı! Emniyet ve asayişin sağlanması için yoğun çaba harcanan operasyonlarda, UYAP üzerinden arama kararı bulunanların izi sürülerek adli makamlara sevk edildi. Detaylar çok yakında!

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, emniyet ve asayişin sağlanması ve aranan şahısların yakalanması için yürüttüğü çalışmalar kapsamında son bir haftada 132 kişiyi yakaladı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, UYAP (Ulusal Yargı Ağı Projesi) üzerinden haklarında arama kararı bulunan şahısları tespit etmek için çalışmalar yürüttü.

Bu çalışmalar neticesinde son bir haftada (132) şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı'nın etkili çalışmaları sonucunda son bir hafta içerisinde 132 aranan kişinin yakalanması önemli bir başarı olarak kayda geçti. Emniyet ve asayişin korunması adına gösterilen bu çaba, halkın güvenliği açısından büyük bir önem taşıyor. UYAP üzerinden yapılan takip ve operasyonlar, aranan kişilerin adalete teslim edilmesi açısından büyük bir adım olmuştur.

BENZER HABER