DOLAR 34.09 ₺
EURO 38.09 ₺
STERLIN 45.34 ₺
G.ALTIN 2,841.32 ₺
BTC 61,803.89 $
ETH 2,384.20 $
BİST 9,975.61

Edirne'de 6 Göçmen Kaçakçısı Lalapaşa İlçesinde Yakalandı!

GündemYerelEdirne 12
Yayınlama: 28 Haziran 2024 Cuma 13:54 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, göçmen kaçakçılığıyla mücadele kapsamında Lalapaşa ilçesinde düzenlediği operasyonda, yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan 6 göçmeni yakaladı. Yakalanan göçmenler, kimlik tespitleri yapılarak Edirne İl Göç İdaresine teslim edildi.

Edirne'de 6 Göçmen Kaçakçısı Lalapaşa İlçesinde Yakalandı!

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, Lalapaşa ilçesinde gerçekleştirdiği başarılı operasyonla 6 göçmen kaçakçısını yakaladı. Yasa dışı yollardan çıkmaya çalışan göçmenlerin organizatörlerine yönelik operasyonda, kalkınma köyünde gerçekleştirilen müdahale sonucunda göçmenler adalete teslim edildi. Detaylar için hemen tıklayın.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, göçmen kaçakçılığıyla mücadele kapsamında önemli bir operasyona daha imza attı. Lalapaşa ilçesinde yapılan operasyonda, yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan 6 göçmen yakalandı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Göçmenlerin can ve mal güvenliğini tehlikeye atarak, haksız kazanç elde etmeye çalışan organizatörlerin bağlantılarını ortaya çıkarmak ve faillerini adalete teslim etmek için yürütülen çalışmalar kapsamında gerçekleştirilen operasyonda, Kalkansöğüt köyü sınırları içerisinde yurt dışına kaçmaya çalışan 6 farklı uyruklu göçmen yakalandı.

Yakalanan göçmenler, kimlik tespitleri ve gerekli işlemlerin ardından Edirne İl Göç İdaresine teslim edilerek ülkelerine geri gönderilme süreci başlatıldı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, Lalapaşa ilçesinde gerçekleştirdiği operasyonda göçmen kaçakçılığı suçunu önlemek adına etkili bir operasyon yürüttü. Yakalanan 6 göçmenin ülkelerine geri gönderilmesiyle ilgili süreç başlatıldı. Bu tip operasyonlar, göçmen kaçakçılığına karşı daha güçlü tedbirler alınması adına önemli bir adım niteliği taşıyor.

BENZER HABER