DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.06 ₺
STERLIN 45.35 ₺
G.ALTIN 2,862.56 ₺
BTC 62,979.85 $
ETH 2,452.28 $
BİST 9,926.25

Edirne Köylerinde Dolandırıcılıkla Mücadele Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor

GündemYerelEdirne 9
Yayınlama: 3 Temmuz 2024 Çarşamba 14:52 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, dolandırıcılık olaylarının artmasıyla birlikte köylerde bilgilendirme toplantıları düzenleyerek vatandaşları bilinçlendiriyor. Keşan ilçesine bağlı Büyükdoğanca Köyü’nde gerçekleştirilen son toplantıda, hırsızlık, telefon ve internet üzerinden dolandırıcılık konularında detaylı bilgiler paylaşıldı.

Edirne Köylerinde Dolandırıcılıkla Mücadele Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, dolandırıcılık tehlikesine karşı köylerde bilgi paylaşımı yapıyor! Keşan ilçesine bağlı Büyükdoğanca Köyü'nde gerçekleşen son toplantıda vatandaşlar, hırsızlık, telefon ve internet dolandırıcılığı konularında bilinçlendirildi.

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Büyükdoğanca Köyü’nde dolandırıcılıkla ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne İl Jandarma Komutanlığı, dolandırıcılık olaylarının artmasıyla birlikte vatandaşları korumak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Keşan ilçesine bağlı Büyükdoğanca köyünde ikamet eden vatandaşlara yönelik Toplum Destekli Güvenlik Hizmetleri kapsamında bilgilendirme faaliyeti düzenlendi.

Jandarma Asayiş Timleri tarafından gerçekleştirilen toplantıda, hırsızlık, telefon ve internet üzerinden dolandırıcılık, saadet zinciri sistemi dolandırıcılığı gibi konularda vatandaşlara detaylı bilgiler verildi. Dolandırıcılık yöntemleri ve bu tür suçlardan korunma yolları hakkında katılımcılara bilgilendirici sunumlar yapıldı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, köylerde dolandırıcılıkla mücadele kapsamında bilgilendirme toplantıları düzenleyerek vatandaşları bilinçlendirme misyonuna devam ediyor. Toplantılarda, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi konular üzerine detaylı bilgiler verilirken, katılımcılara dolandırıcılık suçlarından korunmaları için püf noktalar da anlatılıyor.

BENZER HABER