DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.06 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,868.82 ₺
BTC 62,974.50 $
ETH 2,452.07 $
BİST 9,915.88

Edirne Keşan’da Jandarma Ekiplerinden Sıkı Trafik Denetimi

GündemYerelEdirne 14
Yayınlama: 3 Temmuz 2024 Çarşamba 13:18 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Edirne'nin Keşan ilçesinde, Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması, can ve mal kayıplarını önlemek amacıyla yoğun trafik denetimleri yapıyor. Mecidiye Karayolu üzerinde gerçekleştirilen sabit trafik kontrolünde, yolcu taşıyan araçlar ve hususi araçlar titizlikle denetleniyor.

Edirne Keşan’da Jandarma Ekiplerinden Sıkı Trafik Denetimi

Edirne Keşan'da Jandarma Ekiplerinden Sıkı Trafik Denetimi! Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması, can ve mal güvenliğini sağlamak için yoğun bir şekilde denetimlerini sürdürüyor. Detaylar haberimizde!

Edirne'nin Keşan ilçesinde Jandarma'dan trafik denetimleri devam ediyor.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması, can ve mal kayıplarına neden olan trafik kazalarını önlemek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda, Mecidiye Karayolu üzerinde yapılan sabit trafik kontrolünde yolcu taşıyan araçlar ve hususi araçlar titizlikle denetlendi.

Denetimlerde yolcu taşıyan araçlarda emniyet kemeri, taksimetre ve lastiklerin durumu kontrol edildi.

Hususi araçlarda emniyet kemeri, trafik sigortası, muayene belgesi ve ilk yardım çantası gibi gerekli belgelerin eksiksiz olup olmadığı kontrol edilirken, sürücülere temel trafik kuralları ve trafik güvenliği hakkında bilgiler verildi.

Edirne'nin Keşan ilçesinde devam eden trafik denetimleri, can ve mal kayıplarını önlemek amacıyla gerçekleştiriliyor. Yolcu taşıyan araçlarda yapılan detaylı kontrollerde emniyet kemeri, taksimetre ve lastik durumu titizlikle inceleniyor. Hususi araç sahiplerine ise emniyet kemeri, trafik sigortası, muayene belgesi ve ilk yardım çantası gibi gerekli belgelerin eksiksiz olup olmadığı denetlenirken, sürücülere trafik kuralları ve güvenliği konusunda bilgilendirme yapılmaktadır.

BENZER HABER