DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.38 ₺
G.ALTIN 2,865.37 ₺
BTC 62,989.26 $
ETH 2,452.64 $
BİST 9,923.93

Edirne Keşan’da Aranan Şahıs Yakalandı: İl Jandarma Komutanlığı Başarıya İmza Attı

GündemYerelEdirne 9
Yayınlama: 14 Ağustos 2024 Çarşamba 14:30 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, Keşan ilçesinde silahla kasten yaralama suçundan aranan şahsı Erikli beldesinde başarılı bir operasyonla yakaladı. Asayiş Timleri ve JASAT Dedektifleri, aranan şahısların yakalanması için yoğun çaba sarf ederken, A.Y. adlı şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edirne Keşan’da Aranan Şahıs Yakalandı: İl Jandarma Komutanlığı Başarıya İmza Attı

Warning: DOMDocument::loadHTML(): Unexpected end tag : p in Entity, line: 5 in /home/haberde/public_html/public/themes/oxygen/news.php on line 215

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, Keşan ilçesindeki önemli bir operasyonla aranan bir kişiye başarılı bir şekilde ulaştı. Toplumun huzuru için yürütülen suçla mücadele çalışmaları neticesinde, Erikli beldesinde A.Y. isimli aranıyordu şahıs tutuklandı ve adaletin önüne çıkarıldı. Detaylar haberimizde!

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların yakalanması için sürdürdüğü çalışmalar kapsamında önemli bir başarıya imza attı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne'nin Keşan ilçesi Erikli beldesinde yapılan operasyonda, silahla kasten yaralama suçundan aranan bir kişi yakalandı.

 

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri ve JASAT Dedektifleri, suçla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda, aranan şahısların yakalanması için yapılan çalışmalar neticesinde önemli bir başarı elde edildi.

Keşan ilçesi Erikli beldesinde yürütülen çalışmalar sonucunda, hakkında silahla kasten yaralama suçundan aranma kaydı bulunan A.Y. isimli şahıs yakalandı.

Yakalanan şahıs, yapılan adli işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı'nın Keşan ilçesinde gerçekleştirdiği operasyon sonucunda silahla kasten yaralama suçundan aranan şahıs yakalanarak adalete teslim edildi. Suçla mücadele çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği belirtilirken, toplumun güvenliği adına başarılı operasyonlar takdirle karşılanmaktadır.

BENZER HABER