DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.10 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,858.46 ₺
BTC 62,981.32 $
ETH 2,452.33 $
BİST 9,913.70

Edirne Keşan Kent Konseyi'nde Yeni Mahalle Meclisi Seçimi Tamamlandı!

YaşamYerelEdirne 14
Yayınlama: 10 Temmuz 2024 Çarşamba 13:51 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Edirne'de Keşan Kent Konseyi’nin meclis seçimlerinin sonuncusu Yeni Mahalle meclisi seçimleri ile tamamlandı. Keşan Kent Konseyi’nin ilk ve tek mahalle meclisi olan Yeni Mahalle seçimleri, mahalle sorunlarının çözüm önerileriyle birlikte ele alındığı bir gündemle yapıldı. Sorunları içeren dosya yerel yönetime sunulması için düzenlenirken, Yeni Mahalle Meclisi şu isimlerden oluştu; Sevil Duyan (Başkan ), Şaziye Günbeyi, Mustafa Kafalı, Murat Arkan , Vedat Bulut.

Edirne Keşan Kent Konseyi'nde Yeni Mahalle Meclisi Seçimi Tamamlandı!

Edirne'de Keşan Kent Konseyi’nin Yeni Mahalle Meclisi seçimleri sonuçlandı! Mahalle sorunlarının çözümü için atılan adımlar merak konusu oldu. Yerel yönetimin gündemine taşınan dosya beklentileri yükseltti. Yeni Mahalle Meclisi heyecanla belirlendi!

Edirne'de Keşan Kent Konseyi’nin meclis seçimlerinin sonuncusu Yeni Mahalle meclisi seçimleri ile tamamlandı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA)  - Keşan Kent Konseyi’nin ilk ve tek mahalle meclisi olan Yeni Mahalle seçimleri ,mahalle sorunlarının çözüm önerileriyle birlikte ele alındığı bir gündemle  yapıldı. Sorunları içeren dosya yerel yönetime sunulması için düzenlenirken, Yeni Mahalle Meclisi şu isimlerden oluştu; Sevil Duyan (Başkan ), Şaziye Günbeyi, Mustafa Kafalı, Murat Arkan , Vedat Bulut.

Kent Konseyi Başkanı Uğur Özdağlı, Yeni Mahalle Meclisi’ni tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Edirne'de Keşan Kent Konseyi'nin Yeni Mahalle Meclisi seçimleri, mahalle sakinlerinin sesini duyurdukları önemli bir süreci geride bıraktı. Seçilen meclis üyeleri, mahalle sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalarına başlayacak. Kent Konseyi Başkanı Uğur Özdağlı'nın tebrikleri, Yeni Mahalle Meclisi'nin çalışmalarının önemini vurguladı. Bu seçimlerle birlikte, yerel yönetimde daha etkin ve katılımcı bir sürecin başlangıcı yapıldı.

BENZER HABER