DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.10 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,858.46 ₺
BTC 62,981.32 $
ETH 2,452.33 $
BİST 9,913.70

Edirne Jandarma Vakıf Sahili'nde Boğulma Riskine Karşı Uyarı Yaptı

GündemYerelEdirne 6
Yayınlama: 28 Haziran 2024 Cuma 14:45 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, Enez ilçesinde bulunan Vakıf Sahili'nde artan boğulma vakalarına karşı tatilcileri uyardı. Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, boğulma riskinin önlenmesi ve dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda turistlere bilgi verdi.

Edirne Jandarma Vakıf Sahili'nde Boğulma Riskine Karşı Uyarı Yaptı

Edirne Jandarma, Vakıf Sahili'nde Tatilcilere Önemli Uyarı! Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, Artan Boğulma Vakaları İçin Turistleri Bilinçlendiriyor.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, yaz aylarının gelmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte artan boğulma vakalarına karşı Enez ilçesinde bulunan Vakıf Sahili'nde tatilcileri uyardı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Çevre, doğa ve hayvanların korunmasına yönelik çalışmalarına aralıksız devam eden Edirne İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, Vakıf Sahili'nde bulunan turistlere boğulma riskinin önlenmesi için alınabilecek önlemler ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verdi.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, yaz aylarının gelmesiyle birlikte su güvenliği konusunda önemli bir uyarıda bulundu. Turistlerin güvenliği için Vakıf Sahili'nde alınacak önlemler ve dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında bilgilendirme yapan ekipler, vatandaşların bu konuda daha bilinçli olmasını sağlamayı hedefliyor. Tatilcilerin su keyfini güvenli bir şekilde sürdürebilmeleri için yapılan bu uyarılar, boğulma vakalarının önlenmesine yardımcı olacak.

BENZER HABER