DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.38 ₺
G.ALTIN 2,865.37 ₺
BTC 62,989.26 $
ETH 2,452.64 $
BİST 9,923.93

Edirne İl Jandarması Balık Avına Karşı Tedbir Alıyor

GündemYerelEdirne 4
Yayınlama: 25 Nisan 2024 Perşembe 10:50 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, yasak bölgelerde ve sezonda balık avının önlenmesine yönelik kontrol ve denetim faaliyetlerini sürdürüyor. Meriç ilçesi Subaşı köyünde bulunan gölette devriye faaliyeti gerçekleştirilerek, bölgenin kontrolü sağlanıyor.

Edirne İl Jandarması Balık Avına Karşı Tedbir Alıyor

Edirne İl Jandarması, balık avına karşı harekete geçti! Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, yasak bölgelerdeki denetimleriyle dikkat çekiyor. Meriç ilçesinde gerçekleştirilen gölet kontrolü, balık avıyla mücadeleyi gözler önüne serdi.

Edirne Jandarması yasak bölgelerde balık avına karşı tedbirleri alıyor.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -Edirne İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, yasak bölgelerde ve sezonda balık avının önlenmesine yönelik kontrol ve denetim faaliyetlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda, Meriç ilçesi Subaşı köyünde bulunan gölette devriye faaliyeti icra edilerek, bölgenin kontrol ve denetimi sağlandı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, balık avı yasaklarına karşı kararlı bir şekilde mücadele ediyor. Özellikle yasak bölgelerde gerçekleştirilen denetimler, doğal yaşamın korunmasına önemli katkılar sağlıyor. Meriç ilçesi Subaşı köyündeki gölette yapılan devriye faaliyetleri, çevrenin korunması ve balık avının önlenmesi adına etkili bir adım olarak öne çıkıyor.

BENZER HABER