DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.35 ₺
G.ALTIN 2,863.38 ₺
BTC 62,987.60 $
ETH 2,452.58 $
BİST 9,959.84

Edirne İl Jandarma, Orman Yangınlarıyla Mücadelede Çalışmalarını Sürdürüyor

GündemYerelEdirne 5
Yayınlama: 4 Temmuz 2024 Perşembe 09:29 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde ormanlık alanlarda ve tarlalarda meydana gelen yangın olaylarına karşı engelleme ve mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ve Orman Genel Müdürlüğü ekipleriyle yapılan ortak çalışmalarla, orman yangınlarının önlenmesi ve anız yangınlarının engellenmesi için denetim ve kontroller gerçekleştiriliyor.

Edirne İl Jandarma, Orman Yangınlarıyla Mücadelede Çalışmalarını Sürdürüyor

Edirne İl Jandarma, orman yangınlarına karşı kararlı mücadelesini sürdürüyor. Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ve Orman Genel Müdürlüğü ile iş birliği içinde yürütülen çalışmalarla, yangın riskine karşı etkili önlemler alınıyor. Ekipler, Lalapaşa ilçesi Süleymandanişment köyünde yangın gözetleme kulesinde ortak çalışmalar yaparak, orman yangınlarının önlenmesi için yoğun gayret gösteriyor.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı tarafından orman yangınlarına karşı yürütülen çalışmalar sürüyor.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -Edirne İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesindeki ormanlık alanlarda ve tarlalarda meydana gelen yangın olaylarına karşı engelleme ve mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda, Edirne İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ve Orman Genel Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Lalapaşa ilçesi Süleymandanişment köyü yangın gözetleme kulesinde ortak çalışmalar yürütüldü.

Yapılan çalışmalarda orman yangınlarının önlenmesi ve anız yangınlarının engellenmesine yönelik denetim ve kontroller gerçekleştirildi.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı'nın orman yangınlarıyla mücadeledeki kararlı tutumu dikkat çekiyor. Özellikle ormanlık alanlarda ve tarlalarda meydana gelen yangın olaylarına hızla müdahale edilmesi, önemli bir koruyucu faaliyet olarak öne çıkıyor. Yapılan ortak çalışmalarla, orman yangınlarının önlenmesi için denetimler artırılarak, çevrenin korunması hedefleniyor.

BENZER HABER