DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.06 ₺
STERLIN 45.36 ₺
G.ALTIN 2,868.82 ₺
BTC 62,974.50 $
ETH 2,452.07 $
BİST 9,915.88

Edirne İl Jandarma Komutanlığı'ndan Düzensiz Göçmenlere Operasyon: 27 Yakalama ve Bir Organizatör Gözaltında

GündemYerelEdirne 6
Yayınlama: 14 Ağustos 2024 Çarşamba 15:06 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, düzensiz göçle mücadele kapsamında başarılı operasyonlar düzenliyor. Son günlerde yapılan operasyonlarda toplam 27 düzensiz göçmen yakalandı ve bir organizatör gözaltına alındı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı'ndan Düzensiz Göçmenlere Operasyon: 27 Yakalama ve Bir Organizatör Gözaltında

Edirne İl Jandarma Komutanlığı düzensiz göçmenlere yönelik etkili operasyonlarını sürdürüyor. Son dönemde gerçekleştirilen operasyonlarda 27 düzensiz göçmen yakalandı ve bir organizatör gözaltına alındı. Detaylar haberimizde!

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, düzensiz göçle mücadele kapsamında yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Son günlerde yapılan farklı operasyonlarda toplam 27 düzensiz göçmen yakalanırken, bir organizatör de gözaltına alındı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -Edirne İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde düzensiz göçle mücadele kapsamında önemli operasyonlar gerçekleştirdi.

Merkez Bosna köyü, TEM gişeleri, Meriç ilçesi Serem köyü ve İpsala ilçesi Paşaköy köyünde yapılan operasyonlarda toplam 27 düzensiz göçmen yakalandı.

Yakalanan düzensiz göçmenlerin tamamı, farklı ülkelerden olduğu belirtildi. Ayrıca, TEM gişeleri yakınlarında yapılan bir operasyonda ise 5 Libya uyruklu düzensiz göçmen ve onları taşıyan araçla birlikte bir organizatör yakalandı.

Yakalanan tüm düzensiz göçmenler, ülkelerine iade edilmek üzere Edirne İl Göç İdaresine teslim edildi. Gözaltına alınan organizatör hakkında ise adli süreç başlatıldı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, göçmen kaçakçılarına göz açtırmıyor. Yapılan operasyonlarda farklı bölgelerde toplam 27 düzensiz göçmen yakalanırken, bir organizatör de adaletin önüne çıkarıldı. Yakalanan göçmenler geri iade edilirken, organizatör hakkında ise yasal işlem başlatıldı. İlgili makamların düzensiz göçle mücadelesine devam edeceği bildirildi.

BENZER HABER