DOLAR 34.26 ₺
EURO 37.10 ₺
STERLIN 44.53 ₺
G.ALTIN 3,014.85 ₺
BTC 67,218.76 $
ETH 2,544.06 $
BİST 8,856.15

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Vatandaşları Dolandırıcılığa Karşı Bilgilendirdi

GündemYerelEdirne 7
Yayınlama: 8 Ağustos 2024 Perşembe 11:41 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların maddi ve manevi kayıplara uğramasını önlemek amacıyla dolandırıcılık olaylarına karşı mücadelesini sürdürüyor. Bu kapsamda, Enez ilçesi Gülçavuş köyünde yaşayan vatandaşlara yönelik kapsamlı bir bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi. Edirne İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısında, vatandaşlara; telefon ve internet üzerinden yapılan dolandırıcılık, saadet zinciri gibi yöntemlerle dolandırılma riskleri, hırsızlık

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Vatandaşları Dolandırıcılığa Karşı Bilgilendirdi

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşları dolandırıcılığa karşı bilgilendirdiği kapsamlı toplantılar düzenliyor. Saadet zinciri gibi yöntemlerle dolandırılma riskleri ve siber saldırılardan korunma yolları hakkında detaylı bilgiler verilen toplantılarda, vatandaşların bilinçlenerek dolandırıcılara karşı daha dirençli hale geldiği görülüyor.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların maddi ve manevi kayıplara uğramasını önlemek amacıyla dolandırıcılık olaylarına karşı mücadelesini sürdürüyor. Bu kapsamda, Enez ilçesi Gülçavuş köyünde yaşayan vatandaşlara yönelik kapsamlı bir bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Timleri tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısında, vatandaşlara; telefon ve internet üzerinden yapılan dolandırıcılık, saadet zinciri gibi yöntemlerle dolandırılma riskleri, hırsızlık ve hayvan hırsızlığına karşı alınacak önlemler, internet kullanımında dikkat edilmesi gerekenler ve siber saldırılardan korunma yolları konularında detaylı bilgiler verildi.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, dolandırıcılık olaylarıyla mücadelesini sürdürüyor ve vatandaşları bilgilendirme faaliyetleriyle destekliyor. Özellikle telefon ve internet üzerinden gerçekleşen dolandırıcılık ve hırsızlık tehlikelerine karşı vatandaşları bilinçlendirmek, maddi ve manevi kayıpların önüne geçmek amacıyla yapılan bu faaliyetler önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Enez ilçesi Gülçavuş köyünde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısı da vatandaşların daha bilinçli ve güvende hissetmelerine katkı sağlamıştır.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code