DOLAR 34.10 ₺
EURO 38.15 ₺
STERLIN 45.59 ₺
G.ALTIN 2,874.79 ₺
BTC 63,006.07 $
ETH 2,453.30 $
BİST 9,900.25

Edirne İl Jandarma, Kaçakçılık Operasyonunda Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirdi

GündemYerelEdirne 9
Yayınlama: 13 Ağustos 2024 Salı 12:23 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, Uzunköprü'de yürütülen kaçakçılık operasyonunda şüpheli bir şahsın üzerinde ruhsatsız tabanca bulundu. Yakalanan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Edirne İl Jandarma, Kaçakçılık Operasyonunda Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirdi

Edirne İl Jandarma, Uzunköprü'de Kaçakçılık Operasyonunda Önemli Bulgu! Şüpheli Şahsın Üzerinde Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi!

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılık olaylarına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son olarak, Uzunköprü ilçesinde gerçekleştirilen bir operasyonda şüpheli bir şahıs üzerinde ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde kaçakçılık olaylarının önlenmesi için yoğun çaba sarf ediyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen son operasyonda önemli bir gelişme yaşandı.

Edirne ili Uzunköprü ilçesi Maksutlu köyünde icra edilen bir devriye sırasında şüpheli tavırlar sergileyen bir şahıs durduruldu. Yapılan üst aramada şahsın üzerinde ruhsatsız bir tabanca, bir şarjör ve üç adet fişek ele geçirildi.

Yakalanan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı. Ele geçirilen silah ve mühimmat ise incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Edirne İl Jandarma, Maksutlu köyünde yaptığı devriye sırasında kaçakçılık faaliyetlerine karşı etkin mücadelesini sürdürürken, Uzunköprü'de gerçekleştirilen operasyonda ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Yakalanan şahıs adli işlemler için emniyete sevk edilirken, ele geçirilen silah ve mühimmat incelenmek üzere yetkililere teslim edildi.

BENZER HABER