DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.35 ₺
G.ALTIN 2,863.38 ₺
BTC 62,987.60 $
ETH 2,452.58 $
BİST 9,959.84

Edirne Düşünce Günleri İkinci Kez Başlıyor

Yaşam 10
Yayınlama: 13 Ağustos 2024 Salı 12:12 Kaynak: İGF Haber Ajansı

'Edirne Düşünce Günleri’nin ikincisi, Edirne Belediyesi, TAKSAV Edirne İl Temsilciliği ve Dönüşüm Logos ekibinin ortak çalışmalarıyla 26-30 Ağustos tarihlerinde; kentin önemli kültürel ve tarihi alanlarında 12 atölye çalışmasıyla gerçekleştirilecektir. Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -Edirne’nin yerel, kültürel değerlerini; felsefe, psikoloji, tarih, arkeoloji, edebiyat, müzik, el sanatları gibi çeşitli alanlarda atölyeler tasarlayarak tanıtmak ve kentteki insanların özgür düşünceyle kültürel gereksinimlerini

Edirne Düşünce Günleri İkinci Kez Başlıyor

Edirne Belediyesi, TAKSAV Edirne İl Temsilciliği ve Dönüşüm Logos ekibinin katkılarıyla gerçekleştirilecek olan Edirne Düşünce Günleri’nin ikincisi 26-30 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek. Felsefe, psikoloji, tarih, arkeoloji, edebiyat, müzik, el sanatları gibi pek çok alanda 12 atölye çalışmasıyla kentin kültürel ve tarihi zenginlikleri yakından tanıtılacak. Etkinlik, özgür düşünceyle her yaştan katılımcının kültürel ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.

Edirne Düşünce Günleri’nin ikincisi, Edirne Belediyesi, TAKSAV Edirne İl Temsilciliği ve Dönüşüm Logos ekibinin ortak çalışmalarıyla 26- 30 Ağustos tarihlerinde; kentin önemli kültürel ve tarihi alanlarında 12 atölye çalışmasıyla gerçekleştirilecektir.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -Edirne’nin yerel, kültürel değerlerini; felsefe, psikoloji, tarih, arkeoloji, edebiyat, müzik, el sanatları gibi çeşitli alanlarda atölyeler tasarlayarak tanıtmak ve kentteki insanların özgür düşünceyle kültürel gereksinimlerini karşılamak amacıyla yapılacak etkinlik 15 yaş üstü 75 katılımcıyla gerçekleştirilecektir.

İlgilenenler etkinlik başvuru linkineve programa sosyal medya hesapları üzerinden ulaşabilir, sosyal medya hesaplarımıza @taksavedirne @edirnedusuncegunleri adreslerinden erişebilirsiniz.

Edirne Düşünce Günleri’nin ikincisi, katılımcılara kentin kültür ve tarihini farklı bir perspektiften deneyimleme fırsatı sunuyor. Etkinlik, atölye çalışmaları aracılığıyla insanların özgür düşünceyle bir araya gelerek kültürel gereksinimlerini gidermeyi amaçlıyor. Dileyen herkes, etkinlik başvuru linki ve sosyal medya hesapları üzerinden detaylı bilgilere erişebilir.

BENZER HABER