DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.14 ₺
STERLIN 45.47 ₺
G.ALTIN 2,875.54 ₺
BTC 62,978.93 $
ETH 2,452.24 $
BİST 9,900.25

Ebru Yaşar Trabzon'u Coşturdu! Kültür ve Turizm Bakanlığı Ebru Yaşar'ı Sahne Alındı

MagazinYerelTrabzon 10
Yayınlama: 1 Temmuz 2024 Pazartesi 11:08 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin son gününde Trabzon Fuar Merkezi'nde sevilen sanatçı Ebru Yaşar sahne aldı. Trabzonlu hayranlarıyla buluşan Ebru Yaşar, on binlerce kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. Ebru Yaşar konserde hit şarkılarını seslendirirken, vokalisti Mete ile de duygusal bir düet gerçekleştirdi.

Ebru Yaşar Trabzon'u Coşturdu! Kültür ve Turizm Bakanlığı Ebru Yaşar'ı Sahne Alındı

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin kapanışında Trabzon'un en sevilen sanatçılarından Ebru Yaşar sahne aldı. Ebru Yaşar, on binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı. Ebru Yaşar'ın performansı büyük beğeni topladı ve gecenin en özel anlarından biri Mete ile yaptığı duygusal düet oldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Trabzon’da düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin son gününde sahne sevilen sanatçı Ebru Yaşar’ın oldu. Ebru Yaşar, şarkılarını on binlerce Trabzonluyla hep bir ağızdan söyledi.

TRABZON (İGFA) - Trabzon Kültür Yolu Festivali kapsamında Fuar Merkezi’nde kurulan sahnede hayranlarıyla buluşan Ebru Yaşar’a Trabzonlular büyük ilgi gösterdi. Kafamın İçi, Gözlerimde Gece Oldu, Yalan, Seni Anan Benim için Doğurmuş, Havadan Sudan, Ben Ne Yangınlar Gördüm, Nasıl Uyuyorsun, Kehribar gibi sevilen şarkılarıyla beraber Karadeniz türkülerini de seslendiren sanatçı, İçime Ata Ata şarkısında vokalisti Mete ile de bir düet gerçekleştirdi. Hayranının hazırladığı dövize imza attığı anlar ise büyük alkış aldı.

Ebru Yaşar sahnede yaptığı konuşmada, “Kültür ve Turizm Bakanlığı’na çok teşekkür ediyorum, bizi sizlerle buluşturuyorlar” dedi. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin son gününde Trabzon Fuar Merkezi'nde gerçekleşen konserde Ebru Yaşar, Karadeniz türkülerinden hit şarkılarına kadar geniş bir repertuvarla seyircilere unutulmaz bir gece yaşattı. İzleyiciler, Ebru Yaşar'ın sahnedeki enerjisine ve performansına hayranlıkla izlerken, sanatçının duygusal anlar yaşadığı Mete ile düet performansı geceye damga vurdu. Ebru Yaşar, sahnesindeki samimiyeti ve etkileyici sesiyle Trabzonlu hayranlarının kalplerinde taht kurmayı başardı.

BENZER HABER