ÖSYM, 1 Şubat'ta e-YDS 2025/2 sınavı için geri sayıma başladı! Adana, Ankara, İstanbul ve İzmir'de toplam 46 elektronik salonun kullanılacağı sınav, adaylara 180 dakika süre verecek. Adaylar, sınav saatinden sonra içeri alınmayacak!
ÖSYM, e-YDS 2025/2 sınavının 1 Şubat Cumartesi günü Adana, Ankara, İstanbul ve İzmir’de düzenleyecek. 46 elektronik salon kullanılacak sınavda adaylara 180 dakika süre verilecek.
ANKARA (İGFA) - 1 Şubat 2025 tarihinde uygulanacak olan e-YDS 2025/2 (İngilizce) sınavı için adaylarIN saat 13.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacağını duyurdu.
ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, sınavda, 46 elektronik salon kullanılacak ve saat 13.45’te başlayacak. Adaylar, saat 13.30’dan sonra sınavın yapılacağı binalara alınmayacak.
Kimlik kartı kaybeden veya kimlik kartında numara ve fotoğraf bulunmayan adaylar için il ve ilçe nüfus müdürlükleri, sınav günü açık olacak.
1 Şubat 2025'te yapılacak olan e-YDS 2025/2 sınavı için hazırlıklar tam gaz devam ediyor. ÖSYM, sınavda 46 elektronik salonun kullanılacağını ve saat 13.45'te başlayacağını duyurdu. Adaylar sınava katılmak için saat 13.30'a kadar binalarda olmalı. Kimlik kartı eksik olan adaylar için nüfus müdürlükleri sınav günü hizmet verecek.