DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.16 ₺
STERLIN 45.46 ₺
G.ALTIN 2,869.44 ₺
BTC 62,984.28 $
ETH 2,452.45 $
BİST 9,922.08

Düzce'de Rutin Denetimlerde 9 Sürücünün Ehliyetine El Konuldu

GündemYerelDüzce 10
Yayınlama: 24 Temmuz 2024 Çarşamba 11:13 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin rutin denetimlerinde alkollü 9 sürücünün ehliyetine el konuldu. Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, bağlantı yolu üzerinde gerçekleştirdikleri denetimde alkollü direksiyon başında tespit ettikleri sürücülerin ehliyetlerine el koydu. 9 sürücüye alkollü oldukları gerekçesiyle cezai işlem uygulanırken, 3 araç ise trafikten men edildi.

Düzce'de Rutin Denetimlerde 9 Sürücünün Ehliyetine El Konuldu

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan rutin denetimlerde şaşırtan bir durum ortaya çıktı. Bağlantı yolu üzerinde gerçekleştirilen denetimde alkollü sürücüler tespit edildi ve 9 ehliyete el konuldu. Bu olay, trafik güvenliği açısından oldukça önemli bir gelişme olarak dikkat çekti. Detaylar haberimizde!

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin rutin denetimlerinde alkollü 9 sürücünün ehliyetine el konuldu.

Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) - Düzce İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri bağlantı yolu üzerinde denetim gerçekleştirdi.

Yapılan denetimlerde alkollü direksiyon başına geçenler tespit edildi.

Birçok sürücüye alkol kontrolü yapılırken 9 sürücünün alkollü olduğu tespit edildi.

Bu sürücülerin ehliyetine el konulup cezai işlem uygulanırken, 3 araç ise trafikten men edildi.

Toplamda 156 bin 787 TL cezai işlem uygulandı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimde alkollü sürücülerin ehliyetlerine el konulması, trafik kurallarına uymayan ve başkalarının hayatını tehlikeye atan sürücülere karşı alınan önlemlerin bir yansıması olarak görülüyor. Trafikte alkollü araç kullanımının sonuçlarına dair bu tür uygulamaların devam etmesi, sürücülerin daha dikkatli olmalarını sağlayabilir ve trafik güvenliğini artırabilir.

BENZER HABER