DOLAR 34.17 ₺
EURO 38.22 ₺
STERLIN 45.72 ₺
G.ALTIN 2,914.46 ₺
BTC 65,893.93 $
ETH 2,695.86 $
BİST 9,777.46

Düzce'de Otomobil Kuryesine Çarptı: Acil Durum Ekipleri Olaya Müdahale Etti

GündemYerelDüzce 8
Yayınlama: 21 Nisan 2024 Pazar 09:04 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Düzce merkezinde Eski Bolu Caddesi'nde, Getir firmasının kuryesine çarpan bir otomobil sonucunda kurye yaralandı. Yaralı kurye, çarpışmanın ardından acil sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Olay yerindeki polis ekipleri ise soruşturmayı genişletmek için kaza sonrasında tekrar olay yerine döndü.

Düzce'de Otomobil Kuryesine Çarptı: Acil Durum Ekipleri Olaya Müdahale Etti

Düzce'de yaşanan otomobil-kurye çarpışması olayı adeta şok etkisi yarattı! Eski Bolu Caddesi'nde meydana gelen kaza sonucunda yol ortasına savrulan kurye, acil sağlık ekipleri tarafından hızla hastaneye kaldırıldı. Polis ekiplerinin ani müdahalesi ve çevredekilerin tepkisi, olayın detaylarını aydınlatmak için adeta bir yarışa dönüştü.

Düzce'de bir otomobilin kuryeye çarpması sonucu yola savrulan kurye yaralandı.

Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) - Düzce merkez Eski Bolu Caddesi üzerinde seyir halinde olan Bilal İ. idaresindeki 34 ELY  321 plakalı 'Getir' isimli firmanın kuryesine Fetibey Sokak'tan caddeye çıkan Murat D. yönetimindeki 34 DDS 02 plakalı otomobil çarptı.

Çarpışmanın etkisiyle yola savrulan kurye yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi.

Kurye İ. olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrasında Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bu arada kaza yerinden geçmekte olan polis ekipleri kendilerine söylenmesine rağmen 'trafik ekipleri ilgilenecek' diye ayrılıp olaylar bittikten sonra yeniden kaza yerine döndü.

Görgü tanığı kadının ifadesinin alınmaması ise ayrı bir soru işareti oldu.

Düzce'nin merkezinde yaşanan kaza sonucunda yaralanan kuryenin durumu endişe verici bir şekilde gelişmeye devam ederken, polis ekipleri olayın detaylarını soruşturmaya devam ediyor. Olaya tanık olanların ifadelerine başvurulması ve kazanın nasıl meydana geldiğinin aydınlatılması beklenirken, kuryenin sağlık durumu ise tüm gözlerin üzerinde olduğu bir konu haline geldi.

BENZER HABER