DOLAR 34.12 ₺
EURO 38.11 ₺
STERLIN 45.40 ₺
G.ALTIN 2,868.21 ₺
BTC 62,979.48 $
ETH 2,452.26 $
BİST 9,917.84

Düzce'de Kamyonet ve Otomobilin Karıştığı Kazada 2 Kişi Yaralandı

GündemYerelDüzce 7
Yayınlama: 16 Nisan 2024 Salı 09:47 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Düzce'de Anadolu Otoyolu çıkışı Merkez istikametine seyir halinde olan M.Y idaresindeki kamyonetle E.K yönetimindeki otomobilin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Kamyonetin arkasında takılı olan konser için kullanılan malzemelerin çıkıntısını farkedemeyen otomobil çarpmanın etkisiyle savrulup bariyerlere çarparak durabildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan otomobil sürücüsü E

Düzce'de Kamyonet ve Otomobilin Karıştığı Kazada 2 Kişi Yaralandı

Düzce'de korkutan kaza! Kamyonet ve otomobil çarpıştı, 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine ulaşan ekiplerin müdahalesiyle yaralılar hastaneye kaldırıldı. Detaylar haberimizde!

Düzce'de kamyonet ve otomobilin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Sefer DEMİR / haberozel.com.tr 

DÜZCE (İGFA) - Düzce'de Anadolu Otoyolu çıkışı Merkez istikametine seyirhalinde olan M.Y idarisindeki kamyonetle E.K yönetimindeki otomobilin karıştığı kazada 2 kişi yakalandı. 

Kamyonetin arkasında takılı olan konser için kullanılan malzemelerin çıkıntısını farkedemeyen otomobil çarpmanın etkisiyle savrulup bariyerlere çarparak durabildi. 

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 acil Servis ekipleri sevkedildi. 

Yapılan ilk müdahalenin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan otomobil sürücüsü E.K ile ismi henüz öğrenilemeyen otomobilde yolcu olarak bulunan kadının durumlarının iyi olduğu ve tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Düzce'nin Anadolu Otoyolu çıkışında meydana gelen kaza, büyük bir endişeye neden oldu. Kamyonet ve otomobil çarpışması sonucu 2 kişi yaralanırken, olay yerine hızla ulaşan polis ve sağlık ekiplerinin müdahalesi ile yaralılar hastaneye sevk edildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazaya sebep olan detaylar henüz netlik kazanmazken, soruşturma devam ediyor.

BENZER HABER