DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.16 ₺
STERLIN 45.46 ₺
G.ALTIN 2,869.44 ₺
BTC 62,984.28 $
ETH 2,452.45 $
BİST 9,922.08

Düzce'de Eğlence Mekanlarında Sıkı Denetim!

GündemYerelDüzce 10
Yayınlama: 1 Temmuz 2024 Pazartesi 10:40 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Düzce'de huzur ve güven uygulamaları tüm hızıyla devam ediyor. Düzce İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı çok sayıda ekibin katıldığı denetimlerde kentteki eğlence mekanlarına yönelik sıkı kontroller gerçekleştirildi. Vatandaşlara kimlik kontrolü ve üst aramaları yapılarak, sakıncalı kişiler polis merkezine götürüldü. Denetimlerin süreceği belirtildi.

Düzce'de Eğlence Mekanlarında Sıkı Denetim!

Düzce'de Eğlence Mekanlarında Yapılan Sıkı Denetimler Güven ve Huzur Getiriyor! Kentte faaliyet gösteren eğlence mekanları tüm detaylarıyla denetleniyor. Kimlik kontrolü ve üst aramaların yapıldığı kontrollerde, polis merkezine götürülen kişilerin sayısı dikkat çekiyor. Düzce'de güvenlik önlemleri artırılıyor!

Düzce'de huzur ve güven uygulamaları tüm hızıyla devam ediyor.

Sibel  KABASAKAL / DÜZCE (İGFA) - Düzce İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı çok sayıda ekibin katıldığı denetim gerçekleştirildi.

Kentte hizmet veren eğlence mekanlarına yönelik yapılan denetimlerde vatandaşlara kimlik kontrolü ve üst aramaları yapıldı.

Yapılan kontrollerde sakıncası olanlar polis merkezine götürüldü.

Denetimlerin devam edeceği bildirildi.

Düzce'de eğlence mekanlarında yapılan sıkı denetimler, kentte huzur ve güvenin sağlanması adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, vatandaşların güvenliği ve kamu düzeninin korunması hedefleniyor. Denetimler, sakıncalı kişilerin tespit edilerek, gerekli işlemlerin yapılmasını sağlayarak kentin güvenliğine katkı sağlamayı amaçlıyor. Bu kapsamlı denetimlerin devam edeceği ve kentteki eğlence mekanlarının güvenliğinin sürekli olarak gözetileceği belirtiliyor.

BENZER HABER