DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.41 ₺
G.ALTIN 2,864.95 ₺
BTC 62,983.36 $
ETH 2,452.41 $
BİST 9,973.58

Düzce'de Dikkat Çeken Görüntüler! Görenler Şok Oldu

GündemYerelDüzce 7
Yayınlama: 1 Ağustos 2024 Perşembe 12:34 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Düzce’de bir akaryakıt istasyonunda satılan ve yollarda yaşanan kavgalarda kullanılan dövüş sopaları, görenleri şaşkına çevirdi. Satışının yasak olduğu belirtilen bu sopaları gören müşteriler, satıcıları uyarırken aldıkları cevap karşısında şaşkına döndü. Müşteriler, şiddeti teşvik eden ürünlerin denetlenmesi ve satılmaması gerektiğini belirterek yetkililerden önlem alınmasını istedi.

Düzce'de Dikkat Çeken Görüntüler! Görenler Şok Oldu

Düzce'de akaryakıt istasyonunda satılan ve kavgalarda kullanılan dövüş sopalarıyla ilgili şoke eden görüntüler ortaya çıktı! Yasak olmasına rağmen satılan bu ürünler müşterileri endişelendirirken, yetkililerden denetim talepleri yükseliyor.

Düzce’de hizmet veren bir akaryakıt istasyonunda satılan ve yollarda yaşanan kavgalarda kullanılan dövüş sopaları görenleri şok etti!

Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) - İlginç görüntüler WhatsApp İhbar Hattımıza gönderildi.

Düzce'de bir akaryakıt istasyonunda satılan dövüş sopaları görenleri şok etti!

Bunların satışının yasak olduğunu satıcılara söylediklerini ifade eden müşterilere verilen cevap, 'Biz satıyoruz, sorun olmuyor' denildi.

Müşteriler,  şiddete teşvik eden ürünlerin sattırılmaması konusunda yetkili kurumların gereken denetimi yapmasını istedi.

Düzce'de yaşanan olayda, akaryakıt istasyonunda satılan dövüş sopalarıyla ilgili büyük şaşkınlık yaşandı. Yasak olmasına rağmen bu tür ürünlerin satıldığının ortaya çıkması, bölgedeki insanları tedirgin etti. Müşteriler, satıcıların şiddeti teşvik eden ürünleri satmaması ve yetkililerin denetimlerini arttırması gerektiğini vurguluyor. Şehirdeki dikkat çekici gelişmeler konusunda tüm gözler şimdi yetkililere çevrildi.

BENZER HABER