DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.12 ₺
STERLIN 45.46 ₺
G.ALTIN 2,857.44 ₺
BTC 62,985.20 $
ETH 2,452.48 $
BİST 9,950.86

Düzce'de Alkollü Sürücünün Kaza Yapması Olayı

GündemYerelDüzce 11
Yayınlama: 9 Temmuz 2024 Salı 09:10 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Kuzey Çevre Yolu Yığılca alt geçidinde meydana gelen kazada A.C. idaresindeki 67 LV 729 plakalı otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Kaza sonucunda ters dönen otomobilden kendi imkanları ile çıkan sürücü yaralandı ve alkollü olduğu tespit edildi.

Düzce'de Alkollü Sürücünün Kaza Yapması Olayı

Düzce'nin Kuzey Çevre Yolu'nda yaşanan alkollü sürücü kaza anıyla sarsıldı! A.C. idaresindeki otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaparken, olay anına şahit olanlar büyük bir korku yaşadı. Detaylar haberimizde!

Kuzey Çevre Yolu Yığılca alt geçidinde meydana gelen kazada A.C. iderasindeki 67 LV 729 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda kaza yaptı.

Sefer DEMİR / DÜZCE (İGFA) - Düzce'de meydana gelen kazada ters dönen otomobilden kendi imkanları ile çıkan sürücü yaralandı.

Çevredeki kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı A.C.' ye yapılan alkol kontrolünde 2.00 promil alkollü olduğu anlaşıldı.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan A.C. Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılırken, polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Düzce'nin Kuzey Çevre Yolu üzerindeki Yığılca alt geçidinde meydana gelen kaza, alkollü sürücünün dikkatsizliği sonucunda gerçekleşti. Sürücünün ters dönen otomobilden kendi çabalarıyla çıkması ve yaralanması olayın vahametini gözler önüne seriyor. Alkol kontrolünde 2.00 promil alkollü olduğu belirlenen sürücü, tedavi altına alınırken polis ekipleri de soruşturmayı derinleştiriyor. Kazanın ayrıntıları merakla beklenirken, trafik kurallarına uymak herkes için bir kez daha önem kazanıyor.

BENZER HABER