DOLAR 34.26 ₺
EURO 37.02 ₺
STERLIN 44.54 ₺
G.ALTIN 3,025.99 ₺
BTC 67,442.47 $
ETH 2,641.33 $
BİST 8,838.60

Düzce'de Alışveriş Merkezinde Taciz İddiası: Darp Olayı Sonrası Polis Devreye Girdi

GündemYerelDüzce 14
Yayınlama: 30 Haziran 2024 Pazar 19:15 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Düzce’de hizmet veren bir alışveriş merkezinde, giyim mağazasında alışveriş yapan bir kadın, fotoğraflarını çeken bir şahsı fark ederek durumu eşine bildirdi. Eşinin müdahalesi sonucu tacizci darp edilirken, olayın ardından polis ekipleri alarma geçti. Gözaltına alınan tacizci şahıs, doktor kontrolünün ardından polis merkezine sevkedildi. Soruşturma devam ediyor.

Düzce'de Alışveriş Merkezinde Taciz İddiası: Darp Olayı Sonrası Polis Devreye Girdi

Düzce'de Bir Alışveriş Merkezinde Yaşanan Taciz Olayı Korku Dolu Anları Beraberinde Getirdi! Kadının Yumuşak Müdahalesiyle Başlayan Olay Darpla Noktalandı...

Düzce’de hizmet veren bir aalışveriş merkezinde taciz olayı yaşandı.

Berkay KILIÇ / DÜZCE (İGFA) - İddiaya göre, giyim mağazasında eşiyle birlikte alışveriş yapan kadın fotoğraflarını çeken birinin olduğunu fark etti.

Durumu aynı mağazada bulunan eşine bildirmesi üzerine tacizci şahıs darp edildi. Durumu gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Gözaltına alınan şahıs doktor kontrolü sonrasında polis merkezine götürüldü.

Konu ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzce'de meydana gelen taciz iddiası, alışveriş merkezinde yaşanan korku dolu anları gündeme taşıdı. Tacizci şahsın darp edilmesi sonrasında polis müdahalesi ile olayın boyutu daha da büyüdü. Şahsın gözaltına alınmasıyla başlayan olayın ardından sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kamuoyunda büyük yankı uyandıran bu olay, şehirde endişe ve infial yarattı.

BENZER HABER
İlk Yorumu Sen Yaz
code