DOLAR 34.11 ₺
EURO 38.14 ₺
STERLIN 45.45 ₺
G.ALTIN 2,874.78 ₺
BTC 62,992.40 $
ETH 2,452.76 $
BİST 9,900.25

Düzce'de akıllı kavşak trafik sorununa çözüm olmadı!

GündemYerelDüzce 5
Yayınlama: 13 Ağustos 2024 Salı 17:59 Kaynak: İGF Haber Ajansı

Düzce Fiskobirlik kavşağında oluşan trafik yoğunluğu nedeniyle can ve mal güvenliğini tehlikeye atmamak, trafik yoğunluğunu azaltarak yaşanan zaman kayıplarını en aza indirmek amacıyla Fevzi Çakmak Mahallesi ile Bolu Caddesi arasındaki bağlantı araç trafiğine kapatıldı. Düzce'deki söz konusu trafik düzenlemesi kapsamında aynı hattı kullanmak isteyenler için alternatif güzergahlar (Kervan Kavşağı-Otogar Kavşağı) ile ulaşım devam ettiği bildirildi. TEM Otoyolu Düzce Merkez çıkışından gelen ağır tonajlı araçla

Düzce'de akıllı kavşak trafik sorununa çözüm olmadı!

Düzce Fiskobirlik kavşağında yaşanan trafik sorunlarına karşı alınan önlemler hakkında detaylar! Can ve mal güvenliğini tehlikeye atmamak için getirilen çözüm ne kadar etkili olacak? Trafik sorunlarına kalıcı bir çözüm var mı?

Düzce Fiskobirlik kavşağında oluşan trafik yoğunluğu nedeniyle can ve mal güvenliğini tehlikeye atmamak, trafik yoğunluğunu azaltarak yaşanan zaman kayıplarını en aza indirmek amacıyla Fevzi Çakmak Mahallesi ile Bolu Caddesi arasındaki bağlantı araç trafiğine kapatıldı.

DÜZCE (İGFA) - Düzce'deki söz konusu trafik düzenlemesi kapsamında aynı hattı kullanmak isteyenler için alternatif güzergahlar (Kervan Kavşağı-Otogar Kavşağı) ile ulaşım devam ettiği bildirildi.

TEM Otoyolu Düzce Merkez çıkışından gelen ağır tonajlı araçların duruş ve kalkışlarında yaşanan zaman kayıplarının da etkisiyle Bahçeşehir bölgesinden ve Fevzi Çakmak Mahallesi’nden gelen araçların oluşturduğu yoğunluğun, okulların açılması ile daha da artacağı göz önünde bulundurularak bu uygulamaya karar verildiği öğrenildi.

Düzce'de artan trafik yoğunluğu ve zaman kayıplarına bir çözüm olmak amacıyla alınan tedbirler netlik kazanıyor. Fevzi Çakmak Mahallesi ile Bolu Caddesi arasındaki bağlantının araç trafiğine kapatılmasıyla başlayan düzenlemeler, trafiği rahatlatmak adına alternatif güzergahlarla devam ediyor. Bu önlemlerin, Düzce'deki trafik sorunlarına ne derece çözüm getireceği merak konusu olarak ön plana çıkıyor.

BENZER HABER